Çarşı’dan Serdar Ortaç’a Adana Demirspor tepkisi: “Yaşadıklarından hiç ders almıyorsun”

featured

Serdar Ortaç, 22 Eylül gecesi yani Beşiktaş-Adana Demirspor maçından bir gün sonra Adana’da bir mekânda sahne aldı. Şarkıcı, bir ara şarkısını keserek bir konuşma yaptı.

Şarkıcı Serdar Ortaç, 3-3 biten Beşiktaş-Adana Demirspor maçından sonra sahne aldığı mekândaki Adanalıları kutlarken, hakaret içeren sözler kullandı ve el hareketleri yaptı.

Ortaç, kendisini izleyenler tarafından da videoya çekilen konuşmasında argo bir hareket eşliğinde şu sözleri sarfetti:

“Bazı masalar… Işıkları açın… Telefondan bana gösteriyor… Adana Demirspor…. Adana Demirspor bu hafta ağzına  s…. Helal olsun Adana. O yüzden onun için söylüyoruz.”

Serdar Ortaç’tan Beşiktaş’a büyük terbiyesizlik! Adana’daki sahnesinde şok hakaretler…

HUKUKİ İŞLEM BAŞLATILDI

Beşiktaşlı taraftarların sosyal medya üzerinden büyük tepki gösterdiği Ortaç hakkında Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamada da yargıya gidileceği belirtilerek, “Bir organizasyon sırasında, Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı S.O. hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır” denildi.

ÇARŞI’DAN TEPKİ

Serdar Ortaç için bir açıklama da siyah-beyazlı takımın taraftar grubu Çarşı’dan geldi. Çarşı grubu, Serdar Ortaç’ın Ahmet Kaya ile ilgili pişmanlık açıklamalarına atıfta bulunarak, şu açıklamayı yaptı:

“Yaşadıklarından hiç ders almıyorsun… Hayatın zincirleme “yapmasaydım, etmeseydim” keşkelerle dolu… Senden beklenen sözler, beklenen hareketler. Hiç şaşırtmıyorsun. Bu edep dışı, ahlak dışı el hareketi ve sözlerinin (hukuki) maddi, manevi yaptırımları olacaktır!”

Ortaç, Ahmet Kaya’nın Magazin Gazetecileri Derneği’nin düzenlediği ödül töreni gecesinde uğradığı saldırıyla ilgili daha önce bir kaç kez pişmanlığını açıklayarak özür dilemişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir