Cara Delevingne’den çarpıcı itiraf! Tasarladığı seks oyuncaklarını test etmeden satışa çıkarmıyor

featured

İngiliz model ve oyuncu Cara Delevinge, İngiltere Cosmopolitan dergisine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Dünyaca ünlü markaların yüzü olmasının yanı sıra Hollywood film ve dizilerinde başrol üstlenen başarılı isim cinsel kimliğinin panseksüel olduğunu söylüyor.

Seks oyuncakları tasarlıyor

28 yaşındaki Cara Delevingne, dergiye verdiği röportajda Lora DiCarlo ile olan iş ortaklığını anlattı. İkili geçtiğimiz yıllarda seks oyuncakları tasarımı ve satışına başladı. Seks oyuncakları işini ek işi olarak gördüğünü dile getiren ünlü model, bu işi çok sevdiğini söyledi.

“Şekerci dükkanındaki çocuk gibiyim”

Cara Delevinge ortak olduğu seks oyuncağı markasıyla ilgili her fırsatta açıklama yapmaktan çekinmiyor. Konuyla ilgili soruya da şöyle yanıt verdi:

Bu benim işim. seks oyuncaklarını test etmek. Bu şimdiye kadarki en havalı şey. Şekerci dükkanındaki bir çocuk gibiyim.

Penseksüellik nedir?

Panseksüellik bir tür cinsel yönelim terimidir. Bu yönelimi olan kişiler her türlü cinsiyete karşı ilgi duyabilmektedir.

Geçmişte, model Paris Jackson, müzisyen St. Vincent, aktris Michelle Rodriguez, Jake Bugg ve Harry Styles ile romantik bir ilişki yaşayan model, kadınlara olan arzusunda eksiklik hissettiği için biseksüel olduğunu belirtmişti.

“Cinsel kimliğimde gurur duyuyorum”

Eskiden eşcinsel olmaktan utanırken artık çok daha özgür hissettiğini söyleyen Delevingne, geçtiğimiz yıl cinsel kimliğini “Cinsiyetleri veya cinsiyet kimlikleri ne olursa olsun insanlara karşı cinsel, romantik veya duygusal çekim” olarak tanımlanan bir yönelim olan panseksüel olarak tanımladığını açıklamıştı.

Ünlü model, sevginin çok genel bir kavram olduğundan bahsederek, “Eşini sev, komşunu sev, daha da önemlisi kendini sev ve tanımadığın insanları da sev” şeklinde konuşurken, verdiği bir röportajında “Şimdi cinsel kimliğimle gurur duyuyorum. Cinselliğimle gurur duyuyorum.” açıklamasında bulunmuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir