Canan Karatay’ı dolandıran zanlı Şanlıurfa’da yakalandı

10 yıl önce Prof. Dr. Canan Karatay'ı dolandıran zanlı Şanlıurfa'da 162 polisin katıldığı operasyonda yakalandı.

featured

Prof. Dr. Canan Karatay‘ın 2013 yılında dolandırılması olayına karışan şüpheli Şanlıurfa‘da yakalandı. İl genelindeki operasyonda hakkında arama kararı olan 47 zanlının arasında Karatay’ı telefonla dolandıran şüpheli de çıktı.

Kent genelinde aranan şüphelilere yönelik Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 162 personelin katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenledi.

Silahlı yağma, uyuşturucu veya uyuşturucu madde ticareti yapmak, hırsızlık, kasten yaralama, nitelikli dolandırıcılık suçlarından aranan 19’u hükümlü toplam 47 kişi, saklandıkları adreslerde gözaltına alındı.

Benzer Haberler
IMG_6253
HPV aşısına yönelik sözlerinden dolayı Canan Karatay hakkında suç duyurusu
IMG_1556
Canan Karatay: “Vegan beslenme hastalıktır”
canan karatay
Canan Karatay’dan çok konuşulacak ‘et’ çıkışı: ‘Tamamen aldatmaca…’

“SİLAHLI YAĞMA VE DOLANDIRICILIK” SUÇUNDAN HÜKÜM GİYMİŞ

Prof. Dr. Canan Karatay’ın2013’de dolandırılması olayının şüphelilerindenolan ve hakkında “silahlı yağma ve dolandırıcılık” suçundan 19 yıl 9 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü M.K’nin de operasyonda yakalandığı öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

2013 yılında polis ve savcı olduklarını söyleyen şüpheliler Canan Karatay’a bankadan 50 bin dolar ve 10 bin lira çekim yaptırarak iki ayrı parka bıraktırdı. Şanlıurfa ve Adana’daki teknik takibe takılan olayda parayı almaya gelen kuryenin polis tarafından takip edilmesiyle 2 kişi gözaltına alınmıştı.

Karatay, konuyla ilgili “Nasıl dolandırıldım anlayamadım. İnsanı telefonda adeta hipnotize ediyorlar. Ne derlerse yapıyorsunuz. Devletle birlikte gizli bir operasyonun içinde olmakta beni heyecanlandırdı.” ifadelerini kullanmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir