Canan Kaftancıoğlu’nun yalanını Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız deşifre etti

CHP'li Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Fetihtepe'deki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili olarak sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda, kentsel dönüşüm alanında ikamet eden Saray teyzeye verilen sözlerin tutulmadığını iddia etti. Söz konusu iddiaları ise Beyoğlu Belediye Başkanı yalanladı ve belediye görevlilerinin yaşlı kadınla ilgilendiğini belirtti.

featured

CHP’li Canan Kaftancıoğlu, Fetihtepe’de çalışmalarına devam edilen kentsel dönüşüm projesine yönelik birtakım iddialarda bulundu.

Saray teyzeye verilen sözlerin tutulmadığını iddia eden Kaftancıoğlu, yaşlı kadınla ilgilenilmediğini söyledi.

Kaftancıoğlu’na yanıt AK Parti Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız’dan geldi.

“BAŞKAN YARDIMCISI GÖNDERİLDİ”

Beyoğlu Belediye Başkanı Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Kaftancıoğlu’nun iddialarını yalanladı. Başkan Yıldız, “Biz komşularımızla dayanışma içinde Fetihtepe’de kentsel dönüşümü başardıkça siz yalanlarınızla algı yapmaya çalışıyorsunuz.” ifadelerini kullandı.

Paylaşımının devamında ise, “Teyzemizin evine daha dün başkan yardımcımızı gönderdim, hem kendisiyle hem kedileriyle ilgili çalışmalara başladık. Teyzemiz de söylüyor…” dedi.

“KOMŞULARIMIZI SİZİN ALGI OPERASYONLARINIZA EMANET ETMİYORUZ”

Söz konusu iddialara kanıt olarak video ve fotoğraflar da paylaşan Beyoğlu Belediye Başkanı, “Birlikte dayanışmayla yürüdüğümüz komşularımızı sizin algı operasyonlarınıza emanet etmiyoruz, etmeyeceğiz. Bakın teyzemizi ziyaretimizin, teyzemizin kızının çektiği video ve kediler için yaptığımız çalışma.” diyerek yapılan çalışmaların kanıtlarını sundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir