Can Yaman İtalya’da ‘Yılın TV Karakteri’ seçildi

featured

Türkiye’den daha çok Avrupa’da üne sahip olan Can Yaman, arka arkaya başarıları sıralıyor. Sandokan dizisinin çekimi için bir süre önce İtalya’ya yerleşen oyuncu iyiden iyiye Uluslar arası üne sahip bir isim oldu.

Sandokan dizisinin çekimleri bir yıl ertelenen Can Yaman, bu süreçte hiç boş durmadı. Reklam filmlerinde oynayan, sosyal sorumluluk projelerinde yer alan yakışıklı oyuncu, kendi adını taşıyan parfümünü de piyasaya sürdü. Parfümün yok sattığı, siparişlere yetişilemediği belirtildi.

Can Yaman ve Diletta Leotta’nın ateşli tekne kaçamağı

Can Yaman, bir süre önce İtalya’da çekilecek olan Violet Like The Sea dizisi için de anlaşma imzaladı. Yaman dizide İtalyan aktris Francesca Chillemi’yle başrolü paylaşacak. Bu arada geçtiğimiz günlerde yapılan bir açıklamada Sandokan’ın müzikal ve video oyunu haline getirileceği de açıklandı.

Tüm bunların arkasına Can Yaman elde ettiği bir ödülle başarılarını taçlandırdı. Yaman, Filming Italy Best Movie Award kapsamında ‘Yılın TV Karakteri’ ödülüne layık görüldü. Can Yaman, 5 Eylül’de İtalya’nın Venedik şehrinde düzenlenen törenle ödülünü teslim aldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir