İşte Başak Cengiz’i acımasızca katleden samuray kılıçlı katil Can Göktuğ Boz’un fotoğrafı!

featured

Türkiye, mimar Başak Cengiz’in kaldırımda yürüdüğü sırada Can Göktuğ Boz isimli katilin samuray kılıcıyla vahşice katledilmesine ağlıyor. Can Göktuğ Boz, “tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme” ve “silahlı tehdit” suçlarından tutuklanmıştı.

Katilin cinayet anına ilişkin görüntüleri daha önce ortaya çıksa da net bir fotoğrafı bugüne dek görülmemişti.

KATİLİN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Show Ana Haber’de yer alan habere göre, katilin fotoğrafı ortaya çıktı.

Katilin özel bir üniversitenin mühendislik bölümünde okuduğu, ayrıca Açık Öğretim Fakültesi Sosyoloji Bölümü’ne de kayıt yaptırdığı biliniyor. Babası bir inşaat firmasında mühendis koordinatör, annesi ise avukat olan katilin Ataşehir’deki evinde yalnız yaşıyor. Poliste verdiği ifadesi ile de kan donduran katil, evden çıkarken birini öldürmeyi planladığını, erkeğin kendisine karşı koyma ihtimaline karşılık bir kadını öldürmeye karar verdiğini anlattı.

“EVİMDE ÇOK SAYIDA KESİCİ ALET VAR”

Saldırgan ifadesinde evinde bulunan çok sayıda bıçak ve kılıç türü kesici aleti internet ve av bayilerinden aldığını, aldığı bıçakların ‘dandik’ olduğunu görünce iyi bıçak alana kadar bir çok kez bıçak aldığını söyledi. Cinayette kullandığı kılıcını ‘Kungfu kılıcı’ olarak adlandıran katil zanlısı Can Göktuğ Boz, internetten satın aldığı kılıcının sağlam olduğunu da vurguladı.

İŞTE KATİLİN İLK FOTOĞRAFI:

 

ELİNDE KILIÇLA YARIM SAATE DOLAŞMIŞ

Boz’un dehşet sonrası elinde kılıçla binaya giriş anına ilişkin fotoğraflar ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre, saldırgan elinde kılıçla yaklaşık yarım saat sokaklarda dolaştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir