Camdaki Kız’a bomba transfer! Hayri rolünü Cihangir Ceyhan mı canlandıracak?

featured

Başrollerini Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun üstlendiği Camdaki Kız dizisinin yeni sezon çekimleri başladı.

Muhteşem bir düğünün gerçekleştiği sezon finalinde ağlayarak gelinlikle annesinin kapısına dayanan Nalan’a yardım eli uzatan Hayri karakterini kimin canlandıracağı ise merak konusu oldu.

CİHANGİR CEYHAN, CAMDAKİ KIZ’A MI GELİYOR?

Dizideki Hayri karakteri için İbrahim Çelikkol, Celil Nalçakan ve Erkan Kolçak Köstendil ile görüşüldüğü haberleri çıkmıştı.

Sosyal medyada yayılan yeni bir iddiaya göre Hayri rolü için Sıfır Bir Adana, Çukur ve Alev Alev dizilerinde rol alan Cihangir Ceyhan’a teklif götürüldüğü ileri sürüldü.

KİTAPTA HAYRİ VE NALAN YAKINLAŞIYOR

Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız kitabından Hayri, Nalan’ı şoförlüğünü yapan evli ve 3 çocuk babasıdır. Eğitimsiz biri olarak tarif edilen Hayri, köyden çalışmak için İstanbul’a gelmiştir.

Büyük umutlarla evlendiği Sedat’tan istediği ilgiyi göremeyen ve bunun üzerine bir de bebeğini kaybeden Nalan, psikolojik olarak sorunlar yaşadığı dönemde Hayri ile yakınlaşır.

CİHANGİR CEYHAN KİMDİR?

Cihangir Ceyhan, 15 Ekim 1989 tarihinde Adana’da dünyaya gelmiştir. Aslen baba tarafından Elazığ’lıdır. İstanbul’da iki buçuk yıl kamera önü oyunculuk dersi aldı. Sonrasında Adana’ya geri döndü.

İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayınlanan Yusuf isimli sinema filminde hayat verdiği Serdar karakteri ile yaşamıştır. Ardından internet üzerinden yayınlanan Sıfır Bir Adana dizisinde Cio karakterini canlandırmış ve geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştur.

Cihangir Ceyhan, şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanmakta olan Çukur dizisinde Azer karakterine hayat vermektedir. Cihangir Ceyhan, 1.77 metre boyunda, 75 kilo ve Terazi burcudur.

Yer aldığı diziler: Alev Alev (Ömer Ataycı, Show Tv, Ay Yapım, 2020), Çukur (Show Tv, Ay Yapım, 2019), Sıfır Bir Adana (2018)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir