Camdaki Kız reytinglere koşuyor! Cana ile Feride kanka mı oldu?

Bu akşam 50. bölümüyle izleyici ile buluşacak olan Camdaki Kız dizisinde hiç umulmadık olaylar gelişiyor. İlk sezon reytinglerde tavan yapan ancak geçtiğimiz sezon final yapacağı iddia edilen dizi Camdaki Kız, bu hafta yayınlanan bölümü ile reytinglerde Gelsin hayat Bildiği Gibi dizisi ile kafa kafaya gittiği söyleniyor.

featured

Heyecanın iyice arttığı hatta senaryosunun bile değiştiği Camdaki Kız dizisinde Feride ve Cana hakkında ortaya atılan çok iddia mevcut. Adeta birbirleri ile kapışmaları ile bilinen Camdaki Kız Feride ve Cana’si arasında neler oluyor?

Camdaki Kız Cana ve Feride arasında ortaya çıkan gelişmeler izleyiciye ters köşe yapıyor dedirtirken, dizide barış ilan edileceği de gelen duyumlar arasında.

Camdaki Kız Cana ve Feride’si adeta dizinin senaryosunu baştan yazdırtıyor dedirten güncel gelişmelerde ekip arkadaşı bile olabilirler dedirtiyor.

Özellikle de sosyal medya da ortaya atılan iddialar da Camdaki kız dizisindeki gelişmeler takip ediliyor.

REYTİNGLERE OYNUYORLAR

Bu sezon Perşembe akşamlarının zorunlu mücadelesini bilmeyen yoktur. Camdaki Kız’da bu mücadelede izleyicisini sevindiriyor. Bölüm bölüm reytinglerinin arttığı gözlemlenen Camdaki kız dizisi adeta rekortmen Gelsin hayat Bildiği Gibi dizisi ile kapışıyor.

Camdaki Kız Nalan ile Hayri arasındaki kapışmanın Feride ve Cana’yı yan yana getirdiği söyleniyor. Camdaki Kız değişen senaryosuyla 3. sezonunda Feride ve Cana karakterlerini daha çok bir arada gösterecekler dedirtiyor.

Camdaki Kız bu akşam yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Camdaki Kız 50. bölüm fragmanı yayınlandı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir