Camdaki Kız’da Cihangir Ceyhan’ın hayat verdiği Hayri karakteri evli mi? Camdaki Kız Hayri Ersoy’un gerçek hayat hikayesi…

featured

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Hande Ataizi, Hamza Yazıcı, Tamer Levent, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerfi Erol, Tuğrul Tülek’in yer aldığı Camdaki Kız dizisi, 12’nci bölümüyle 23 Eylül Perşembe akşamı izleyici karşısına çıktı.

Camdaki Kız dizisinin ekranlara gelen son bölümünde Hayri Ersoy’u canlandıran oyuncu Cihangir Ceyhan yüzünü gösterdi.

Dizinin sezon finalinde ortaya çıkan Hayri karakterine hayat veren oyuncu ortaya çıktıktan sonra Hayri’nin hayat hikayesi merak konusu oldu.

CAMDAKİ KIZDAKİ HAYRİ EVLİ Mİ?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız’da Hayri, Nalan’ın şoförüdür. İkili birbirlerine aşık olurlar. Hayri ise kitapta Türkan ile evli ve 3 çocuk babasıdır.

Eğitimsiz biri olarak tarif edilen Hayri, köyden çalışmak için İstanbul’a gelmiştir.

Sedat’ta ilgi ve sevgi göremeyen Nalan, bebeğini de kaybettikten sonra depresyona girer. Bu durumda Hayri arasında yakınlaşma olur. Ancak Hayri ile Nalan’ın aşkı da mutlu sonla bitmeyecektir.

NALAN VE HAYRİ İLK KEZ KARŞI KARŞIYA

Camdaki Kız’ın 13. bölüm fragmanını izleyen seyirci şok geçirdi. İşte 13. bölümde yaşanacaklar:

Rafet, Hayri’yi yanına alır, artık onun şoförü olacaktır. Diğer taraftan Koroğlu ailesinde de ortalık toz duman olmuştur. Rafet ailesini toplama peşindedir. Nalan annesinin gönlünü almaya çalışırken bir anda Hayri ile karşı karşıya gelir.

https://www.youtube.com/watch?v=wsGg25R3f2g

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir