Camdaki Kız aslında Uzan ailesinin hikayesi mi? Gülseren Budayıcıoğlu’dan flaş açıklama

Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi Camdaki Kız'ın hikayesi hakkında zaman zaman iddialar gündeme geliyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir aşk hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız'ın gerçekte hangi ailenin hikayesi olduğu merak ediliyor. Camdaki Kız Uzan ailesini mi anlatıyor?

featured

Kanal D’nin sevilen ve reyting rekorları kıran dizisi Camdaki Kız’ın gerçekte hangi ailenin hikayesi olduğu tüm dizi takipçileri tarafından merak ediliyordu. Herkesin merak ettiği bu soruyu Gülseren Budayıcıoğlu katıldığı bir programda yanıtladı…

CAMDAKİ KIZ GERÇEKTE HANGİ AİLENİN HİKAYESİ?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin gerçek hikayesinin Uzan ailesine ait olduğu iddiaları zaman zaman gündeme geliyor.

thumbnail
Camdaki Kız Sedat Cem Uzan mı?
Camdaki Kız’ın Sedat’ı Cem Uzan mı? Şok iddialar…

Hatırlanacağı üzere İstanbullu Gelin dizisi de yayınlandığı dönemde yine bazı iddialar ortaya atılmış ve Uzan ailesine gönderme yapılmıştı. Gülseren Budayıcıoğlu katıldığı bir programda bu iddialar hakkında son noktayı koydu. Budayıcıoğlu, Uzan ailesi iddiası için şöyle konuştu:

“İstanbullu Gelin ile ilgili de böyle bir şeyler söylemişlerdi. Tabii ki değil, zaten öyle olsa Uzan ailesi beni bulmaz mı, niye bizi yazdınız demez mi. Siz olsanız demez misiniz?”

UZANLAR DEĞİL

Uzan ailesinin hikayesini anlatmadığını belirten ünlü yazar, bir kitabın 3 yıllık yazım süreci olduğunu ve her detay ile ilgilendiğini de dile getirdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir