Bursaspor lige katılamayacak mı? Recep Günay’dan kritik mesaj

TFF 2. Lig ekiplerinden Bursaspor'un lisans alamamasıyla ilgili Bursaspor Başkanı Recep Günay açıklamada bulundu. Günay bu sezon için lige katılamama durumlarının olmadığını ancak gelecek sezon lisans çıkaramayacaklarını söyledi.

featured

TFF 2. Lig ekiplerinden Bursaspor’un 57 Milyon TL’lik borç nedeniyle lisans alınamadığını açıklamasının ardından kafalar karışmıştı. Yeşil-beyazlı kulübün başkanı Recep Günay, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu

Yeşil-beyazlı kulübün başkanı Recep Günay, bir yanlış anlaşılma olduğunu, lige katılamama ihtimalinin bir sonraki sezon (2024-2025) için geçerli olduğunu duyurdu.

LİSANS ÇIKARMA YASAĞININ KALDIRILMASI GEREK

Yeşil-beyazlıların Başkanı Recep Günay NTV’ye yaptığı açıklamada, bu sezon için lige katılmama gibi bir durumlarının olmadığını ancak Bursaspor’a futbolcu lisansı çıkarma yasağı verildiği için gelecek sezon TFF’ye bildirebilecekleri lisanslı futbolcuları olamayacağını ve bu nedenle lige katılamayacaklarını söyledi. Günay bu tehlikenin önüne geçilebilmesi için lisans çıkarma yasağının kaldırılması gerektiğini söyledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir