Bursa’da Gözde Şahinbaş’ın ifşaladığı mastürbasyon yapan tacizciyi montu ele verdi!

featured

Bursa’nın Yıldırım ilçesi 75. Yıl Mahallesi’nden staj yaptığı işyerine gitmek için evinden çıkan 18 yaşındaki Gözde Şahinbaş, yolda yürüdüğü sırada 15 yaşındaki K.A.’nın tacizine uğradı. Cinsel organını gösteren ve iki aracın arasında mastürbasyon yapan zanlı, genç kız tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Şahinbaş’ın şikayeti üzerine K.A., Yıldırım Suç Önleme ve Soruşturma büro ekiplerince izlenen güvenlik kameraları ve giydiği monttan tanınarak kısa süre içinde yakalandı.

Bir gün önce de taciz etmiş

Güpegündüz yaşanan olayda, tacizci K.A. takip ettiği Gözde Şahinbaş’aa pantolonunu indirerek cinsel organını gösterdi. Aynı durumu bir önceki gün de yaşayan talihsiz kız, olacakları tahmin ederek tacizciyi kayda aldı. Görüntülerde, çevredekilerden “Abi taciz etti beni” diyerek yardım isteyen genç kız, videonun sonunda gözyaşlarına boğuldu.

Görüntülerin ardından sosyal medya kullanıcıları olaya tepki gösterirken, Bursa Emniyet Müdürlüğü Yıldırım Suç Önleme ve Soruşturma ekipleri 15 yaşındaki K.A.’yı kısa sürede montundan yakaladı. Gözde Şahinbaş şüpheliyi teşhis ederken, şahıs emniyetteki ifadesinin ardından Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince adliyeye sevk edildi.

Bursa’da Gözde Şahinbaş, sokakta peşine düşüp cinsel organını gösteren tacizciyi böyle ifşaladı!

“Tuvaletini yapıyor sanmıştım”

Görüntüleri, Gözde Şahinbaş’ın sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Taciz şüphelisinin kimliğinin tespiti için çalışma başlatan ekipler, Gözde Şahinbaş’ın da ifadesine başvurdu. Emniyete verdiği ifadesinde Gözde Şahinbaş’ın şunları söylediği öğrenildi:

“Olaydan bir gün önce staja gitmek için saat 07.40 sıralarında evden çıktım. Saat 07.50’de Türkmeneli Caddesi’ne geldiğimde 16-17 yaşlarında genç bir erkeğin önümdeki iki aracın arasına girdiğini gördüm. Yanından geçerken pantolonunu indirdi . ‘Tuvaletini yapıyor’ sandığım için ilk gün şikayetçi olmamıştım. Oradan hızla uzaklaştım. Ertesi gün yani dün aynı kişiyi bir daha gördüm. Önümde beni, kontrol ederek yürüyordu. Tekrar iki aracın arasına girdi. Önce bir süre çıkmasını bekledim; çıkmayınca aynı şeyi yapacağından şüphelenerek, telefonumun kamerasını açıp, yanına doğru yürüdüm. Telefonumun kamerasına kaydetmeye başladım. Çekim yaptığımı görünce de küfredip, kaçtı. Sesimi duyurmak için de görüntüleri, sosyal medyada paylaştım. Kişinin bulunmasını ve cezalandırılmasını istiyorum.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir