Bursa’da 13 yaşındaki öğrenci Beyza Nur Gecü kaldırımda beklerken öldü

Bursa’nin Nilüfer ilçesinde 13 yaşındaki öğrenci Beyza Nur Gecü, kaldırımda beklediği sırada, kontrolden çıkan cipin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

bursa-beyza-nur-gecü-hangi-okul

Bursa‘nın Nilüfer ilçesi Ertuğrul Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ü.U. idaresindeki cip, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı sürücüsünün kontrolünden çıkarak okuldan evine giden ve kaldırım üzerinde bekleyen 8.sınıf öğrencisi Beyza Nur Gecü’ye (13) çarptı. Cipin çarpmasıyla birlikte savrulan Beyza Nur Gecü ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi Beyza Nur’u ilk müdahalenin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı.

beyza-nur-gecü-ailesi

KURTARILAMADI

Hastanede tedavi altına alınan ve önce beyin kanaması geçiren sonra da kalbi duran Beyza Nur kurtarılamadı. Olay sonrası gözaltına alınan Ü.U., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan Beyza Nur Gecü’nün okula her gün servis ile gittiği ve kazanın yaşandığı gün annesinden izin alarak arkadaşlarıyla kısa bir süre geçirdikten sonra eve giderken kazanın yaşandığı öğrenildi.

Gecü gözyaşları arasında toprağa verilirken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir