Burcu Biricik’in başrolünde yer aldığı Netflix dizisi Fatma sosyal medyayı salladı! İşte Fatma dizisi hakkında yorumlar…

featured

Burcu Biricik’in başrolde olduğu Netflix Türkiye orijinali Fatma dizisi sonunda platformdaki yerini aldı. İlk defa Haziran 2020 tarihinde Netflix tarafından duyurulan dizi Hakan Muhafız, Atiye, Rise of Ottoman, Aşk 101 ve Exatlon’dan sonra Türkiye gibi yapımlardan sonra yeni bir Türk yapımı dizi olarak karşımızı çıktı. Burcu Biricik’in yanı sıra, Nihal Yalçın, Cansu Dere ve Gökçe Eyipoğlu gibi isimlerin yer aldığı yapımı Özer Feyzioğlu yönetti.

Fatma dizisi konusu

Netflix’in yeni Türk dizisi Fatma, Temizlikçi olarak çalışan Fatma’nın hayatı, bir süre önce hapishaneden çıkan kocası Zafer’in aniden ortadan kaybolmasıyla bambaşka bir hal alır. Kocasını aramaya başlayan Fatma, kendisini beklenmedik bir anda bir cinayet işlerken bulur. Bu cinayetten kocasının karanlık bağlantılarının haberdar olması ise Fatma’nın hayatı için büyük tehlike oluşturur. Fatma’nın hayatta kalabilmek için can almaya devam etmekten başka çaresi yoktur. Öldürmeye devam ettikçe bu durumu hayatta yaşadıklarından intikam alma ritüeline dönüştüren Fatma, bir yandan temizlikçi kadın sıfatına gizlenerek cinayet işlemeye devam ederken bir yandan da kocasını bulmaya çalışır.

Sosyal medya ilk günden yıkıldı

Sosyal medyada “Bu aslında Fatma’nın hikayesi.” diyerek tanıtılan dizi daha ilk günden sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki Fatma dizisini izleyenler neler söyledi? İşte Fatma hakkında sosyal medya tepkileri:

https://twitter.com/GursoyVesile/status/1387020108669800453?s=20

https://twitter.com/menol58/status/1387016929106448386?s=20

https://twitter.com/goldmovieseries/status/1387189976333443072?s=20

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir