Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik diziden ayrılıyor mu? Flaş açıklama…

featured

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Gülseren Budaycıoğlu’nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisi, yeni sezonuyla devam ediyor. Dizinin başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Nur Sürer, Hande Ataizi, Hamza Yazıcı ve Selma Ergeç gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Perşembe günlerine ambargo koyan ve seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başaran diziyle ilgili bomba bir iddia gündeme geldi.

BURCU BİRİCİK YERİNE NESLİHAN ATAGÜL İDDİASI

Dizide Nalan karakterine hayat veren başarılı oyuncu Burcu Biricik’in ayrılacağı, yerine ise Neslihan Atagül’ün geleceği belirtildi.

Bu iddialar seyirciyi şoke ederken, “Camdaki Kız’ın Nalan’ı Burcu Biricik diziden ayrılıyor mu?” sorusu araştırılmaya başlandı.

Camdaki Kız dizisinde bomba ayrılık iddiası! Burcu Biricik’in yerine Neslihan Atagül mü geliyor?

BURCU BİRİCİK’TEN AÇIKLAMA

Güzel oyuncu Burcu Biricik çıkan bu haberlerin ardından sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Burcu Biricik, kaza geçirdiği ve başrolünü üstlendiği Camdaki Kız dizisinden ayrılacağı iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

“Hayır arkadaşlar, çok şükür kaza geçirmedim, çok iyiyim. Ayrıca diziden de ayrılmıyorum. ‘Camdaki Kız’ her perşembe Kanal D’de. Görüşmek üzere…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir