Şebnem Korur Fincancı destekçilerine ünlü oyuncu Burak Haktanır’dan tokat gibi sözler: ‘O kadın TSK’ya iftira attı’

Ünlü oyuncu Burak Haktanır, Boğaziçi Film Festivali'nde aldığı ödülü Şebnem Korur Fincancı'ya ithaf eden yönetmen ve senarist Özcan Alper'e sözlerle tepki gösterdi.

featured

Boğaziçi Film Festivali, terör propagandasıyla gölgelendi. TSK’ya attığı skandal kimyasal iddiasının ardından evinde yapılan aramada kalaşnikof mermisi, tabanca mermisi ve örgütsel el kitabı bulunan tutuklanan TTB Başkanı Fincancı‘ya gelen destek şoke etti. Ödülünü Şebnem Korur Fincancı‘ya ithaf eden yönetmen Özcan Alper’e tepki, oyuncu Burak Haktanır‘dan geldi.

ÖZCAN ALPER: ÖDÜLÜ ŞEBNEM KORUR FİNCANCI’YA İTHAF EDİYORUM

Ödül alan yönetmen Özcan Alper, konuşmasında, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Fincacı ile ilgili “Şebnem Korur Fincancı, sadece barış dediği için maalesef linç kampanyasına maruz kaldı, umarım son olur, umarım cezaevinden çıkar, bu ödülü ona itfah ediyorum” sözlerini sarf etti.

BURAK HAKTANIR: O KADIN TSK’YA İFTİRA ATTI

Katılımcılar arasında yer alan oyuncu Burak Haktanır, sahnede bulunan Özcan Alper’e, “PKK sayfalarının övdüğü o kadın, TSK’ya iftira attı” diyerek, ödül alan Özcan Alper’e tepki gösterdi.

SELCEN ERGÜN’DEN AKIL ALMAZ SAVUNMA

Sahnede bulunan diğer bir oyuncu Selcen Ergün, Burak Haktanır’ın bu çıkışına, “çok eril bir dil kullanıyorsunuz” diye tepki gösterdi.

Haktanır bu kez Ergün’e, “Neyini anlamıyorsun Türk Silahlı Kuvvetleri’ne iftira atıyor” diyerek karşılık verdi.

Ergün bilmemezlikten gelerek, “Ben neden bahsedildiğini anlamadım” deyince Haktanır, “Anlamadığınız konulara girmeyin o zaman” yanıtını verdi.

Olay sonrasında oyuncu Burak Haktanır, salonu terk etti.

Yaptığı haklı protesto sonrası salondan çıkan oyuncu Burak Haktanır, ‘’Belki bu yaptığım kariyerime mal olacak ancak umurumda değil. Mehmetçiğe sahip çıkmak hepimizin görevi’’ dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir