Burak Deniz ile Didem Soydan ayrıldı! Sebep Serenay Sarıkaya mı?

Ünlü oyuncu Burak Deniz, bir süredir Didem Soydan ile birlikte. Bir dargın bir barışık ilişkilerini sürdüren Burak Deniz ve Didem Soydan'dan hayranlarını üzen haber geldi. Ünlü çift, ayrıldı. Çiftin yaklaşık iki haftadır görüşmediği ortaya çıktı. Burak Deniz ve Didem Soydan'ın ayrılık haberinin ardından Serenay Sarıkaya ile aşk iddiaları akıllara geldi.

featured

Ünlü manken Didem Soydan ve oyuncu Burak Deniz ilişkisinde her geçen gün yeni bir iddia oraya atılıyor. İlişkilerine 2019 yılında başladıkları bilinen çift geçtiğimiz günlerde ayrılık haberlerini yalanlamıştı. Bir diğer yandan, Burak Deniz’in Adana’daki çekimler esnasında, oyuncu Serenay Sarıkaya ile yakınlaştığı da iddia edildi.

Benzer Haberler
didemm soydan
Didem Soydan’dan ‘Tamamen açın da kurtulun’ diyen takipçisine bomba yanıt
3126BCFF-6B5F-4504-8009-0F88E14C1C6A
Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan Burak Deniz için Didem Soydan’dan flaş açıklama
cem-adrian-didem-soydan1
Cem Adrian’ın kucağında poz veren Didem Soydan: “Geri kafalı değiliz”

Didem Soydan ‘Her şey yolunda ayrılmadık. Aramızda hiç bir sorun yok, olmadı. Tamamen izleyici kitlesinin uydurduğu bir yalan’ derken, bir yeni ayrılık haberi daha geldi.

İKİNCİ ŞANS İŞE YARAMADI

İlişkilerine bir şans daha veren çift bu kez kesin bir ayrılık yaşadı. İki haftadır görüşmeyen ikiliden Burak Deniz, ayrılık sonrası İzlanda’ya kafa dinlemeye gitti.

Deniz’in Serenay Sarıkaya’yla sette başlayan yakınlığının ilişkiye dönüp dönmeyeceği de ayrıca merak konusu…

BURAK DENİZ KİMDİR

17 Şubat 1991 tarihinde Kocaeli’nin İzmit ilçesinde dünyaya geldi. Çocukluğu bu kentte geçti.

Burak Deniz 1.85 cm boyunda ve terazi burcudur. Lisans eğitimini Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sanat Tarihi bölümünde tamamladı.

Oyunculuk kariyerine henüz 17 yaşındayken İzmit’te katıldığı bir oyunculuk atölyesi derslerinde cast direktörü Gökçe Doruk Erten tarafından keşfedilmesiyle başladı.

Ekran macerasına 2011 yılında ‘Kolej Günlüğü’ dizisi ile başlayan Burak Deniz’in yıldızı ‘Medcezir’ dizisindeki ‘Aras’ karakteriyle parladı.

Burak Deniz; 2012 yılında ‘Sultan’, 2013 yılında ‘Kaçak’, 2015 yılında ‘Medcezir’ ve ‘Tatlı Küçük Yalancılar’, 2016 yılında ‘Gecenin Kraliçesi’, 2016 yılında ‘Aşk Laftan Anlamaz’, 2017 yılında ‘Bizim Hikaye’, 2020 yılında ‘Yarım Kalan Aşklar’, 2021 yılında ‘Maraşlı’ ve ‘Cahil Periler’ dizilerinde rol aldı.

Burak Deniz, 2017 yılında Altın Kelebek Ödüllerinde hem ‘En İyi Erkek Oyuncu’ hem de ‘En İyi Komedi & Romantik Dizi Erkek Oyuncu’ dallarında aday oldu fakat seçilemedi.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir