Bülent Ersoy ile Mustafa Keser arasında büyük kavga! Benzemez Kimse Bize yayından kaldırıldı

featured

Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği Benzemez Kimse Bize, iki hafta önce ilk bölümüyle Star TV ekranlarında yayınlandı. Sunuculuğunu usta sanatçılar Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in üstlendiği programın başlamasıyla birlikte izleyenler gözlerine ve kulaklarına inanamamıştı.

Benzemez Kimse Bize skandal ile başladı! Bülent Ersoy canlı yayına sarhoş çıktı

Diva lakaplı Bülent Ersoy’un programın açılışındaki davranışları ve konuşmaları, alkolü fazla kaçırdığı söylentilerine sebep oldu. Yerinde durmakta ve cümle kurmakta zorlanan Bülent Ersoy’u görenler, Levent Kırca’nın efsane karakteri “sarhoş adam”ı hatırlamıştı.

STAR TV YÖNETİMİNDEN UYARI

Star TV’de ilk bölümünde skandal ile başlayan Benzemez Kimse Bize programı sosyal medyanın diline düşünce Star TV yönetiminden yapımcı Polat Yağcı’ya uyarı gelmişti. Bülent Ersoy’un programa sarhoş çıkmasından ve program boyunca olan tavırlarından rahatsız olan Star TV yönetiminin Polat Yağcı’yı sert bir dille uyararak Bülent Ersoy’un bir daha programa sarhoş çıkması durumunda programın yayından kaldırılacağını aktardığı iddia edilmişti.

Bülent Ersoy’un sarhoş çıkması tepki çekmişti! Star TV yönetiminden Polat Yağcı’ya ‘Benzemez Kimse Bize’ uyarısı

İKİNCİ PROGRAMDA YENİ SKANDALLAR

Kibariye ve Şafak Sezer’in konuk olduğu Benzemez Kimse Bize’nin ikinci bölümünde de skandallar geçidi yaşanmıştı. Mustafa Keser ile Bülent Ersoy’un arasındaki soğuk rüzgar, program akışına da yansımış; izleyenler için program adeta eziyete dönüşmüştü.

Benzemez Kimse Bize’de yeni rezillik! Mustafa Keser ile Bülent Ersoy arasında soğuk rüzgarlar…

MUSTAFA KESER BÜLENT ERSOY’U SUÇLADI

Star’da Bülent Ersoy’un sarhoş çıkmasıyla büyük bir skandal ile yayın hayatına merhaba diyen  ‘Benzemez Kimse Bize’ programını Mustafa Keser, zehir zemberek sözlerle bırakacağını açıkladı. Mustafa Keser, programı bırakma nedeni olarak Bülent Ersoy’un yersiz kapris ve tutumlarını gösterdi.

Mustafa Keser’den zehir zemberek Bülent Ersoy açıklaması! Benzemez Kimse Bize’yi bırakıyor…

YAYINDAN KALDIRILDI

Yaşanan bunca skandalın ardından Star TV yönetimi Benzemez Kimse Bize’yi yayından kaldırdı. Programın yayından kaldırılacağını iki hafta önce Haber Motto duyurmuştu.

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir