Buket Aydın’dan ayrılan Emir Sarıgül ile Sibel Can hakkında bomba iddia! Bodrum’da tekne tatili yapıyorlar…

featured

Bayram tatili için soluğu Bodrum’da alan Sibel Can, Buket Aydın’dan yeni ayrılan Emir Sarıgül’ün teknesinde tatil yapıyor.

İkinci Sayfa’nın haberine göre, ünlü çift demir attıkları koyda çevredeki tekneler tarafından görülen ikili, deniz ve güneşin keyfini çıkardı.

Emir Sarıgül’den jet hızıyla yalanlama

Hakkında çıkan aşk haberlerinin ardından Taze Magazin’e açıklama yapan Emir Sarıgül, iddiayı yalanlayarak şunları söyledi: “Yapmayın! Benim 2 kızım var. Çocuklarımın annesi ile yollarımızı ayırdıktan sonra Buket hanım İle birlikteliğim oldu. Onun dışında basında yer alan bu haberlere sadece gülüyorum. Kimlerin ne maksatla yaptığını gayet iyi biliyorum. Buket hanımı ve beni yıpratmak için bilinçli çıkartılan haberler. Onları Allah’a havale ediyorum. Bu bayram evlatlarım Londra’da olduğu İçin ben teknedeyim ama haberlerde yer aldığı gibi değil kendi dost meclisim ile birlikteyim.”

Daha önce de isimleri birlikte anılmıştı

Ünlü şarkıcı Sibel Can’ın, Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül’le adı aşk dedikodularına karışmıştı.

O dönemde Altınbaş Holding’in veliahtı Fatoş Sarıgül’le evli olan Emir Sarıgül ile Sibel Can’ın Fransız Alpleri’nde kayak tatil yaptığı da iddialar arasındaydı. Sarıgül’ün 7 yıllık eşinden boşandıktan hemen sonra Sibel Can ile nikah masasına oturacakları dedikodusu yayılmışken, Emir Sarıgül ile Buket Aydın’ın aşkı fotoğraflarla kanıtlanmıştı. Buket Aydın ve Emir Sarıgül ayrıldıktan sonra ise Sarıgül’ün adı yeniden Sibel Can’la anılmaya başladı.

‘Söylemezsem Olmaz’ın bugünkü canlı yayına katılan Sibel Can, geçtiğimiz yıl hakkında çıkan aşk dedikodularına şöyle cevap vermişti:

“Böyle bir durum söz konusu değil. Mustafa Sarıgül çok sevdiğim ve değerli bir insan. Bu iddiaya cevap vermek bile son derece yanlış.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir