Buğra Kavuncu’ya yumrukla saldıran şahıs Silivri’de yakalandı! İstanbul Valiliği’nden açıklama…

featured

Halk TV’de İpek Özbey’in konuğu olan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Bakırköy’deki stüdyodan ayrıldığı sırada kimliği belirsiz bir kişinin yumruklu saldırısına uğramıştı.

Kavuncu’ya yaklaşıp yumruk atan saldırganın daha sonra Bakırköy Özgürlük Meydanı’na doğru yaya olarak kaçtığı öğrenilmişti.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu yumruklu saldırıya uğradı! Saldırı anları kamerada…

SALDIRGAN SİLİVRİ’DE YAKALANDI

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, Bakırköy’de dün saat 14.00 sıralarında İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya saldırı ve darp olayı meydana geldiği hatırlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışmalarda, bir televizyon programına katılan Kavuncu’nun binadan caddeye çıktığı sırada bir kişinin yumruklu saldırısına uğradığı belirlendi. Ayrıca, failin olay yerinden yaya olarak firar ettiği anlaşıldı.

GÖZALTINA ALINDI

Saldırganın S.O. adlı şüpheli şahıs olduğu tespit edildi ve bugün saat 05.30’da Silivri ilçesindeki adresinde yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul Valiliğinin açıklamasında, “Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor ve Sayın İsmail Buğra Kavuncu’ya geçmiş olsun diyoruz” denildi.

Konuyla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir