Sahnedeki gibi değil… Gülşen’in doğal hâli şoke etti

Yalnızca şarkılarıyla değil, aynı anda formda görüntüsü, sahne şovları ve iddialı kıyafetleriyle de magazin gündemini meşgul etmeyi başaran Gülşen, önceki gün Nişantaşı'nda makyajsız şekilde objektiflere takıldı. Gülşen'in doğal hali ilk kez görenleri şoke etti...

featured

Türkücü İzzet Yıldızhan, son dönemde Gülşen ve Hadise’nin sahnede tercih ettiği iddialı kostümlerin çok konuşulmasıyla ilgili soru yöneltilince, dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Yıldızhan, şu ifadeleri kullanmıştı:

Her sanatçının yaşam biçimi var saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki burası Türkiye! Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da çıkmasınlar bir zahmet. Ben demiyorum ki peçe ile çıksın. Ama sahne adabı denilen bir şey var. Herkes ekranları başında çocuğuyla birlikte izliyor bu sahneleri. Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum. Biz nispeten de olsa örf adetlerimize dikkat ediyoruz ve dikkat de etmeliyiz.

Bu sözler, kimileri tarafından sert tepki alırken, kimileri tarafından da doğru bulunmuş ve sahne kostümleri tartışmasına birçok ünlü dahil olmuştu.

“ARKADAŞIMIN KUCAĞINA OTURDUM OLANLAR OLDU”

Geçtiğimiz mart ayında yeni şarkısı ‘Lolipop’u yayınlayan Gülşen, sahne programında bir arkadaşının kucağına oturduğu görüntülerle çok konuşulmuştu.

Olayın ardından Ataşehir’de konser veren Gülşen, şarkı aralarında sevenleriyle sohbet etmeyi ihmal etmemiş ve büyük yankı uyandıran görüntülerle ilgili konuşarak şöyle konuşmuştu:

Çok güzel görünüyorsunuz. Ben dayanamıyorum yanınıza geleceğim. En son yine sahneden indiğimde bir arkadaşımın kucağına oturdum, olanlar oldu. O gün çok mutluyduk. Canım çok sıkılmıştı, kendimi sahnede hapis gibi hissetim. Sonra da arkadaşımın kucağına oturdum. Ne var bunda?

Gülşen’in Edis ile verdiği aşırı samimi poz sosyal medyada yine gündem oldu

GÜLŞEN’İN EN DOĞAL HALİ

Birbirinden iddialı sahne kostümleri ile magazin gündeminden düşmeyen Gülşen, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Makyajsız haliyle görüntülenen 45 yaşındaki bir çocuk annesi şarkıcı, parmak arası terlikleriyle dikkat çekti.

Gülşen’in yeni kombinine hayranlarından tam not: ‘Böyle çok daha güzelsin’

“MODELİ BÖYLE”

SnobMagazin’in haberine göre; alışveriş turuna çıkan ünlü popçunun çantasının açık olması da dikkatlerden kaçmadı. Basın mensuplarının “Gülşen Hanım çantanız açık kalmış” uyarısı üzerine şarkıcı, “Modeli böyle” cevabını verdi.

Gülşen sınırları zorlamaya devam ediyor! Bu kez sadece göğüs uçlarını kapattı

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Gülşen, son olarak Cahide Palazzo’da saneye çıkmıştı. Konserine ‘Lolipop’ eseriyle başlayan sanatçı, gece boyunca hit şarkılarını seslendirmişti. Gülşen, Züleyha Kuru imzalı, gümüş detaylı, mavi ipek elbisesiyle gündeme gelmişti. Ünlü ismin sahne kıyafeti sosyal medyayı ikiye bölmüştü. Ünlü ismin tarzını beğenenler kadar eleştirenler de olmuştu.

İç çamaşırını gösteren tamamen transparan mini elbisesi olay oldu! Simge Sağın, Gülşen’le yarışıyor…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir