Brezilya’da gerçekleşen akılalmaz suikast! İnsanlar ölürken hiçbir şey olmamış gibi yaptılar

Brezilya’da akılalmaz bir suikast gerçekleşti. Şapkalı bir kişi elinde silahıyla iki kişiyi öldürdü. Çevredekilerin hiçbir şey olmamış gibi olayı izlemeye devam etmesi ise şaşkınlık yarattı.

featured

Söz konusu olay Brezilya’da yaşandı. Bir binanın önünde oturan bir grup insanın yaşadığı olay hayrete düşürdü. Görüntülerde 2 kişi bir yerde, diğer 3 kişinin ise onların önünde sandalyede oturduğu görülüyor.

3’lü gruptan ikisini öldürmek için yanlarına gelen eli silahlı zanlı, hedef aldığı maktulleri elindeki silahıyla öldürüyor.

3’üncü kişi ise hiçbir şey olmamış gibi elleri bağlı sandalyede oturmaya devam ediyor. Arkalarındaki 2 kişi de hiçbir şekilde istifini bozmadan olan biteni izliyor.

Suikast işlenirken çevredekilerin hiçbir şey yapmadan rahat hareket etmesi ise izleyenleri şoke etti

Brezilya’da gerçekleşen akılalmaz suikast olayı sosyal medyada da gündem oldu. Olayın videosuyla ilgili şöyle yorumlar yapıldı;

adam mekana gelip en az 2 kişiyi öldürüyor. mekandaki insanlar hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.

ne güzel bir diyar öyle orası. aynen böyle hissiz yaşayan insanlarla bir arada yaşamak istiyorum.

ne yapsinlar amk hedef ben miyim tayfun diye bagirsinlar mi? belli ki günlük rutine bağlamış çok rahat çok profesyonel dayilar.

ilk kurşunu yiyen önce arkasına “bu kim” der gibi baktı. sonra önüne döndü ve.. insanın kanını donduran infaz videosu.

yanda oturan ihtiyar vip köşeden izlemiş suikastı. kimsede tepki dahi yok. neler oluyor hayatta neler.

adam vurmak bu kadar normalleşmemeli.

vizontele filminde adam karı dırdırından bahsedip rakıyı çekip gidiyor, ardından da sarhoşlar yalnız iyi içiyor diyor ya, izleyen dayılar da muhtemelen iyi öldürüyor demişlerdir.

ellerini göğsünde bağlayıp izleyen dayı kadar rahat adam görmedim ömrümde. galiba her gün en az 2 kişiyi böyle öldürüyorlar mahallede. bu rahatlığın başka bir açıklaması olamaz çünkü.

adamların tepkisizliği cinayetten daha büyük bir olay. demek hayattan beklentin kalmayınca böyle olunuyor.

kırmızı pazartesi kitabı geldi aklıma. orada da cinayetin işleneceği belli halk sadece izliyor. güney amerika toplumları çok değişik.

Şoke eden görüntü! Zıplarken zemini çökerten Brezilyalı kızlar korkuttu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir