Brezilya’da bez adamla evlenen kadın aldatıldı

Brezilya’da 37 yaşındaki Meirivone Rocha Moraes, daha önce bir bez bebek ile evlenerek sosyal medyada olay olmuştu. Tüm dünyanın da dikkatini çekmeyi başaran Moraes şimdi ise kocası tarafından aldatıldığını iddia etti…

featured

Brezilyalı kadın devamlı bekâr olmaktan, dans edecek kimseyi bulamamaktan isyan edince annesi çareyi ona bir bez bebek yapmakta buldu.

Moraes, anlattığına göre bez bebeği görür görmez ona aşık oldu ve Aralık 2021’de Brezilya’da evlendi. Hatta çiftin kısa sürede çocukları da oldu. Bez bebekten yapılmış çocukları ve kocası ile sosyal medyada sık sık paylaşım yapan Moraes, oldukça mutlu bir tablo çiziyordu.

Ancak sıra dışı evliliğiyle hem Brezilya’da hem de dünyada gündeme oturan Moraes, bu defa da kocasının kendisini aldattığını iddia ediyor.

Meirivone Rocha Moraes ve el yapımı kocası son zamanlarda büyük ilişki sorunları yaşıyorlar, yine de Moraes kocasına evlilikleri üzerinde çalışması için bir şans daha verdi.

Moraes ve bebeği Marcelinho…

Marcelo adını verdiği bez bebek kocasıyla evliliğinin birinci yılını kutlamaya hazırlanırken Moraes, Marcelo’nun başka bir kadınla birlikte olmak için bir motele gizlice girerken görüldüğünü iddia ediyor.

Marcelo’nun kendisini başka bir kadınla aldattığını keşfettikten sonra ayrı odalarda uyuduklarını da sosyal medyadaki takipçileriyle paylaştı. Video kısa sürede 2,4 milyon izlemeye ulaştı.

Aldatılmayla beraber yıkıldığını söyleyen Moraes, “Hasta oğlumuz Marcelinho ile üç gece üç gün hastanede yattığım sırada bir arkadaşım Marcelo’yu başka bir kadınla bir motele girerken gördüğünü söyledi. İlk başta yalan söylediğini düşündüm ama sonra telefonuna bakmaya başladım ve konuşmaları gördüm, bu da beni aldattığından emin olmamı sağladı” dedi.

Moraes, bez bebek kocasının her şeyi inkar ettiğini, hâlâ kendisini sevdiğini söylediğini ve af dilediğini söyledi:

“Tartışma çirkindi ve oğlumuz korktu, ben de ona bağırdım: ‘Ne yaptığını görüyor musun?’ Kadının kim olduğunu sordum, cevap vermedi.

Onu evden atmak istedim ama bebeğimiz büyüyor ve bu aşamada babasını çok özleyecekti; ayrıca ona duyduğum sevgi beni affetmeye itti, tam olarak değil ama… Kocam olmadan yaşayabilirdim.”

Moraes, bir daha aldatılırsa affetmeyeceğini de belirtti.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir