Boşanmak isteyen eşi Fatma Yasak’ı öldürmeye çalışan Alper Tasalı’nın tutuksuz yargılanmasına karar verildi! Sosyal medyada tepki yağıyor…

featured

2019 yılında evlenen Alper Tasalı ve Fatma Yasak çifti, şiddetli tartışma sonucunda ayrı yaşamaya başladı.

Eşinden şiddet gördüğünü ifade eden ve boşanmak için çaba sarf ettiğini ancak eşinin bunu kabul etmediğini söyleyen Yasak, son olarak eşinin kendisini öldürmek için kaçırdığını iddia etti.

https://twitter.com/fatma_yasak1/status/1429200717710077960?s=20

DAHA ÖNCE DE ÖLDÜRMEYİ DENEDİ

Evden ayrıldıktan sonra sürekli ölüm korkusu yaşadığını söyleyen Yasak “Bir gün evdeyken birden kapı çalındı ve dalgınlık la kapıyı açtığımda kendisini karşımda gördüm elinde bir bıçak vardi ve bana saldırmaya başladı. 1 saat boyunca ölmemeye çabaladım birine seslenmek için kaçsam bile beni kolaylıkla yakalayabilirdi ve şuan size bu yazıyı yazamazdım” dedi.

“BENİ İNANDIRDI”

Kendisini düzeldiğini söyleyerek inandırdığını aktaran Yasak, “Bana kendisinin bir ev tuttuğunu artık hayatımızın güzel geçeceğini kendisinin değiştiğini söyledi. İnandım. İnanmamam gerektiğini bile bile inandım ve 2020 Ekim ayında kendi evimize çıktık.
İlk birkaç ay her şey güzel gibi gelirken sonrasında tekrardan gerçek yüzüyle bana geldi. Bu leblebi neden dışarda ? İnternetim kesildi ! Neden yemek yapmıyorsun ? Gibi binbir çeşit şeyden kavgalar yükselmeye başladı ve kaçınılmaz son olan şiddetle yine yüz yüze geldim.” ifadelerine yer verdi.

“SİLAH ZORUYLA ARABAYA BİNDİRDİ”

“20 Ağustos 2021 tarihinde öğlen 12 çeyrek sularında ailemin evinden iş görüşmesine gitmek amaçlı çıktım. Durağa kadar minibüsle gittikten sonra durakta indim ve yürümeye başladım. Ve önümde beyaz Toyota Corolla marka bir araç durdu. Elinde silah vardı bana arabaya bin dedi, binmek zorunda kaldım ve çevremizden o an polise ihbar edenler olmuş bu durumu araca binerken 3 defa Kafes uygulaması üzerinden çağrı gönderdim. Araca beni bindirdikten sonra hızla yola çıktı.”

“TUTUKSUZ YARGILANDI”

Daha sonra onu Tasalı’yı kandırarak kaçtığını ve polis ekipleri tarafından nezarethaneye götürüldüğünü aktaran Fatma Yasak, “Sabah ise nöbetçi mahkemeye çıkacağını söylediler. Herkesin bildiği gibi kişiyi hürriyetinden alıkoyma bir suç iken bu işe hile şantaj ve silah girdiğinde cezası daha da artan bir suç. Fakat bugün Alper Tasalı’nın nöbetçi mahkeme tarafından TUTUKSUZ YARGILANDIĞINI öğrendim.” dedi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞIYOR

Alper Tasalı’nın elinden zor kurtulduğunu söyleyen kadın, eşinin tutuksuz yargılandığını söylemesi sosyal medyada gündem oldu.

https://twitter.com/Filiz4482/status/1429381715345170434?s=20

https://twitter.com/Yusufsordu/status/1429346909735563264?s=20

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir