Borçlarını ödemeyen Tele1’e haciz şoku! İki hafta süre verdiler

Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, kanalın 1 milyon 800 bin liralık borcunun ayın 22’sine kadar ödemediği takdirde haciz ve lisans satışı tehlikesi ile karşı karşıya kaldıklarını açıkladı.

featured

Borcunu ödemeyen Tele1 için haciz ve lisans satışı gündeme geldi. Kanala 2 hafta süre verildi.

Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) Tele1’e verilen ancak kesinleşmemiş cezaları işleterek vergi dairesine devrettiğini açıkladı.

Sol medya birbirine girdi! Tele1 ile Halk TV arasında, ‘Yayınımızı kestiniz’ kavgası

AYIN 22’SİNE KADAR SÜRE VERİLDİ

Yanardağ, Tele1’in 1 milyon 800 bin liralık borcunun ayın 22’sine kadar ödemediği takdirde haciz ve lisans satışı tehlikesi ile karşı karşıya geldiğini belirterek, “Elektronik posta ile tebligat yapılmış güya bu gözlerden kaçmış süre dolmuş” dedi.

“Tele1’in lisansını iptal etmeye çalışan hain bir saldırı altındayız” iddiasında bulunan Yanardağ, izleyicileri dayanışmaya çağırdı. Yanardağ şu ifadeleri kullandı:

Cübbeli Ahmet Hoca, Tele1’in İçişleri Bakanı Soylu ile ilgili provokasyonuna tepki: ‘Daha çok beklerler’

“TELE1’İN LİSANSINI SATIŞA ÇIKARACAKLAR”

“Tele1’e karşı bir kumpas kurulmaya çalışıyor. RTÜK, kesinleşmemiş cezaların alacaklarını vergi dairesine devretmiş. Yapılandırılmayan bazı borçlar var bizden önce kalan borçlar.

Bunları da üst üste koymuşlar faiz işletmişler Tele1’e karşı haciz işlemi başlatıyorlar. İki hafta içerisinde ön görülen 1 milyon 800 bin lirayı ödeyemezsek Tele1’in lisansını satışa çıkaracaklarını ilan ettiler iyi mi? Bizi siyasal baskılarla tehditlerle sindiremediler cezalarla susturamadılar şimdi bizim lisansımızı satmakla tehdit ediyorlar niye? Çünkü bu borçların hepsi ihtilaflı. Biz itiraz ediyoruz.”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir