Boğaziçi Hukuk ve Boğaziçi İletişim, Melih Bulu’nun rahatlaması için mi kuruldu? Boğaziçi İlahiyat ne zaman kurulacak?

featured

Resmi Gazete’de yayımlanan 3519 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile Boğaziçi Hukuk ve Boğaziçi İletişim Fakülteleri kuruldu. Bu kararın Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atanan Melih Bulu’nun, yönetim kadrosunu kuramaması üzerine alındığı iddia edildi.

KADROSUNU KURAMADI

Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne Melih Bulu’nun atanmasından sonra istifa eden yöneticilerin ardından boşalan rektörlük kurulunda, Bulu ile beraber çalışmayı kabul eden bir rektör yardımcısı henüz bulunamadı.

300’e yakın Boğaziçi Üniversitesi hocası ise Bulu’nun görevi bırakması için yürütülen çalışmalarda görev dağılımı yaptıklarını duyurdu.

Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri her iş günü saat 12’de sırtlarını Rektörlük binasına dönerek atanmış Melih Bulu’yu protesto ediyor ve Bulu’nun istifasını talep ediyor.

YENİ FAKÜLTELERE YAPILAN ATAMALAR RAHATLATACAK

Bugün Resmi Gazete’de yayımlanan 3519 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile Boğaziçi Hukuk ve Boğaziçi İletişim Fakülteleri kurulmasının ardından bu fakültelere yapılacak atamalarla Melih Bulu’nun da rahatlıkla kadrosunu kurması bekleniyor…

BOĞAZİÇİ İLAHİYAT YOLDA MI?

Melih Bulu’nun, Boğaziçi Hukuk ve Boğaziçi İletişim sayesinde de kadrosunu kuramaması halinde Boğaziçi İlahiyat Fakültesi’nin kurulması bekleniyor…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir