Bir Zamanlar Çukurova Hakan Gümüşoğlu öldü mü? İbrahim Çelikkol diziden ayrıldı mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde İbrahim Çelikkol, Züleyha ile birbirlerine aşık olan Hakan Gümüşoğlu karakterine hayat veriyor. Ancak dizinin 139. bölümünde vurulan 'Hakan Gümüşoğlu ölüyor mu, diziden ayrılacak mı? 'soruları hafızları meşgul ediyor...

featured

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde İbrahim Çelikkol’un hayat verdiği Hakan Gümüşoğlu karakterinin akıbeti merak ediliyor.

İbrahim Çelikkol, ATV’nin fenomen dizi Bir Zamanlar Çukurova’da Hakan karakteri ile fırtınalar estiriyor. Oyuncunun dizideki varlığı ise seyirciler tarafında, 139. bölüm fragmanı ile çıkmaza girdi. Dizide Betül’ülün silahından çıkan kurşunların hedefi olan Hakan yaşayacak mı? İşte, detaylar…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA HAKAN ÖLÜYOR MU?

Hakan Gümüşoğlu’na hayat veren İbrahim Çelikkol, 139. bölümle gündemde yer almaya başladı. Oyuncunu canlandırdığı karakter Hakan Gümüşoğlu, son bölümde Züleyha ile konuştuğu sırada Betül’ün silahı ile yine Betül tarafından vuruluyor. Hastaneye kaldırılan Hakan Gümüşoğlu’nun öldüğü doktorlar tarafından ifade edilse de konu hakkında resmi açıklama şu ana kadar gelmedi.

İBRAHİM ÇELİKKOL KİMDİR?

Çelikkol, 14 Şubat 1982 tarihinde İzmit’te dünyaya geldi. Oyunculuktan hemen önce modellik yapan isim, basketbolda ligde yer aldı ve genç milli oldu. Basketi bırakmasından hemen sonra ise oyunculuk eğitimi aldı.

Çelikkol’un Osman Sınav’la tanışması, hayatında dönüm noktası oldu. Osman Sınav’ın çektiği Pars: Narkoterör filminde “Başkomiser Şamil Baturay” rolü ile oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2011-2012 yılları arasında yayınlanan İffet adlı dizide başrolde “Cemil” karakterini oynadı.

16 Şubat 2012’de Fetih 1453’te Ulubatlı Hasan karakterini canlandırmıştır. dı. Merhamet dizisinde Fırat Kazan’ı oynadı. 2014 yılında yayımlanmaya başlayan ve aynı yıl sona eren Reaksiyon dizisinde bordo bereli “Yüzbaşı Oğuz Ayaz” karakterini ve 2016 yılında yayımlanan Kördüğüm dizisinde “Ali Nejat” karakterini canlandırdı.

Anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Arap kökenli olan oyuncu, 2017-2022 yılları arasında Mihre Mutlu ile evlilik gerçekleştirdi. Çiftin bir çocuğu bulunuyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir