Bir tecavüz skandalı da Konya’dan! Sapık okul müdürü, 17 yaşındaki kız öğrencisini elektrik ustası Ahmet Mandal’a sattı

Türkiye 6 yaşındaki çocuk gelin şokunu yaşarken kan donduran bir haber de Konya'dan geldi. 17 yaşındaki bir lise öğrencisi 'Seni MİT'e alacağız' vaadiyle öğretmenleri, okul müdür tarafından kandırıldı, günlerce istismara, tecavüze uğradı. Kan donduran olayla ilgili sahte MİT'çi tutuklanırken, okul müdür ve öğretmenler serbest bırakıldı, Milli Eğitim Bakanlığı istismarla ilgili müfettiş görevlendirdi.

featured

Konya’da lise son sınıf öğrencisi G.A.’ya (17), iddiaya göre okulunun müdürü H.A.’nın derslerinde başarılı olduğu için ‘Seni, Milli İstihbarat Teşkilatı’na memur olarak alacağız’ vaadiyle kandırıp, tanıştırdığı evli 1 çocuk babası 35 yaşındaki Ahmet Mandal (35), günlerce istismarda bulundu. G.A.’nın ailesinin şikayeti üzerine kendisini MİT mensubu olarak tanıtan elektrik ustası Ahmet Mandal, ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan tutuklandı.

Yaşadıklarını DHA’ya anlatan G.A., kendisini MİT’e alacağız diyerek kandırdıklarını, okul müdürü H.A.’nın başka okulun kadın müdürü A.S.K.’nin odasında Ahmet Mandal ile dini nikahlarını kıydığını, daha sonra Mandal’ın şiddet ve tehditle günlerce istismarda bulunduğunu öne sürdü. Konya Milli Eğitim Müdürlüğü, okul müdürleri H.A. ile A.S.K.,’yı açığa alıp, soruşturma başlattı.

Kentte bir lisede eğitim gören G.A., kasım ayı başında derslerinde başarılı olduğu için ‘MİT’e memur olarak’ alınacağı vaadiyle kandırılıp, hayatı karartıldı. Başından geçenleri anlatan G.A., her şeyin okul müdürü H.A.’nın vaatleriyle başladığını öne sürdü. G.A. şunları söyledi:

“Okul müdürüm H.A., derslerimde başarılı olduğu için ‘Seni MİT’e memur olarak alalım’ dedi. Daha sonra müdürüm, yanında bizim okuldan bir kız arkadaşım ve ismini Ahmet Mandal olduğunu belirten kişiyle birlikte, beni evden aldılar. ‘Seni MİT’e uygun gördük’ dediler. Ben de tamam dedim. Bu sırada Ahmet Mandal da gösterdiği kurum kimliğiyle MİT’te çalıştığını söyledi. Sonraki günlerde bana ‘Seni MİT’e aldık’ dediler. Sonra ‘Okuldan birine seni 1 ay takip ettirdik ve MİT, senin yanlışını görmüş. Seni bir erkekle otobüste yan yana otururken görmüşler. Fotoğrafın elimizde, ailene göstermemizi istemezsin herhalde’ dediler.”

‘SEVGİLİ ROLÜ YAPMASINI İSTEMİŞ

Birkaç gün sonra da Ahmet Mandal’ın kendisiyle sevgili rolü yapmaları gerektiğini söylediğini iddia eden G.A., ”Ahmet Mandal, ‘MİT’e memur olarak daha kolay girmen için benimle sevgili rolü yapman gerekiyor. Bundan da kimsenin haberi olmasın. Herkes gerçek sevgili sansın. Telefonlarımız dinleniyor, mesajlarına, konuşmana dikkat et. Takip ediliyoruz, kameralara çok dikkat et’ dedi. Ben önce bu teklifi reddettim. Okul müdürüm H.A., bana gelerek ‘Bu adam, seni otobüsteki bu fotoğraflarınla kabul ediyorsa, sen de kabul etmek zorundasın’ dedi. Böyle deyince ben de kabul ettim” diye konuştu.

‘DİNİ NİKAHI REDDETTİM, AİLEMLE TEHDİT ETTİLER’

Kendisini tehdit ederek dini nikaha zorladıkların anlatan G.A., “Ahmet Mandal, bana dini nikah kıymaktan bahsetti, ben reddettim. ‘Seni de istemiyorum işini de istemiyorum’, dedim. Sonra başka bir okulun kadın müdürüne söylemişler. O kadın müdür gelip benimle konuştu. ‘İmam nikahı bir kadının hakkı, nikahı kıysanız güzel olur. Hem de günah olmaz’ dedi. Ben yine reddettim. Ahmet Mandal, bu kez beni aileme zarar vermekle tehdit etti. Ben de mecburen kabul etmek zorunda kaldım. İmam nikahını, o kadın müdürün odasında, kendi okulumun müdürü kıydı. O kadın müdür, eşi ve okulun hizmetlisi de oradaydı. Sonra bana ‘mehir’ diye bir şey imzalattılar. Bu mehrin bir ev olduğunu söylediler” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir