Bir parti daha Cumhur İttifakı’na katılıyor! DYP Erdoğan’a desteğini açıkladı

Seçimlere 24 gün kala bir parti daha Cumhur İttifakı'na katıldığını açıkladı. DYP lideri Çetin Özaçıkgöz, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde şartsız olarak Erdoğan'ı destekleyeceklerini duyurdu.

featured

Türkiye 14 Mayıs’ta sandık başına gidiyor. Seçimlere 24 gün kala bir parti daha Cumhurbaşkanı Erdoğan‘a desteğini açıkladı.

DYP ERDOĞAN’I DESTEKLEYECEK

Doğru Yol Partisi’nin (DYP) seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceği açıklandı.

Geçmişte merhum Necmettin Erbakan ile REFAH-YOL hükümetinin kurulmasını sağlayan DYP’nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi kazanması için çaba göstereceği belirtildi.

DYP LİDERİ ÇETİN ÖZAÇIKGÖZ DUYURDU

Doğru Yol Partisi Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, 14 Mayıs’ta hiçbir talepte bulunmaksızın Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini ifade etti.

Akit TV’de katıldığı programda partisinin kararını açıklayan DYP lideri Özaçıkgöz, “Memleketin içinden geçmekte olan tabloya bakıldığında 20 yıllık tecrübesi olan sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir dönem daha devam etmesinden yanayız.” dedi.

Genel Başkan Özaçıkgöz, “Erdoğan’a mektup yazdım. Erdoğan’a yazdığım mektupta hiç bir talepte bulunmadan size yardım ediyoruz dedim.” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir