Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Buğra Bahadırlı ne iş yapıyor?

Bir süredir mücadele ettiği akciğer kanserine yenik düşerek 59 yaşında hayatını kaybeden Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı’nın hayat hikayesi merak konusu oldu. Peki Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Buğra Bahadırlı ne iş yapıyor? İşte detaylar…

featured

Kanserle mücadele eden Billur Kalkavan’ın hayatını kaybettiği açıklandı. Bu haberin ardından sevgilisi Buğra Bahadırlı da gündem oldu. Peki, Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında?

Buğra Bahadırlı’nın kaç yaşında olduğu ve oynadığı diziler merak ediliyor. Bir süredir kanser tedavisi gören sevilen isim Billur Kalkavan hayatını kaybetti. Buğra Bahadırlı, 2009 yılından bu yana Billur Kalkavan ile birlikteydi.

Billur Kalkavan’ın kardeşi Rıza Kalkavan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Rıza Kalkavan ne iş yapıyor?

BUĞRA BAHADIRLI KİMDİR?

Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı 8 Şubat 1984 yılında dünyaya geldi. Aslen Ankaralı olan Bahadırlı, Ankara Anadolu Lisesi’nden mezun olmuştur. Buğra Bahadırlı üniversitede Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.

Endüstri Mühendisliği bölümü mezunu olan Buğra Bahadırlı, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Sakarya Fırat adlı dizide Jandarma Er Hamza Gemalmaz rolünü canlandırarak oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Buğra Bahadırlı, 2009 yılından bu yana Billur Kalkavan ile birlikteydi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir