Beykoz’da CHP’den aday adayı olan Feyzi Ünal’ın başı alkollü kazalar ile dertte

Geçtiğimiz dönemlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı TESKİ'de Genel Müdür Yardımcılığı yapan İbrahim Feyzi Ünal'ın Beykoz'da CHP'den aday adayı olmasının ardından Tekirdağ yerel basınında "Tekirdağ'ı yedi bitirdi, sıra Beykoz'a mı geldi?" yorumları yapıldı. Ünal'ın devlete ait araçlar ile alkollü vaziyette kaza yaptığını iddia eden Tekirdağ yerel medyasının iddiaları gündemi sarsacak gibi...

featured

Yerel seçimler öncesi siyaset kulisleri hareketlenirken bazı adayların eski görevlerinde karıştıkları skandallar yakalarını bırakmıyor. Onlardan biri de Beykoz’da CHP’den aday adaylığı başvurusu yapan İbrahim Feyzi Ünal.

Yıllardır AK Parti’nin İstanbul’daki kalelerinden biri olan Beykoz’da yönetimi almak isteyen CHP’de öne çıkan adaylardan olan Feyzi Ünal’ın alkol problemi CHP yönetimini kara kara düşündürüyor. Daha önce görev yaptığı Tekirdağ’da kendisine tahsis edilen araç ile defalarca alkollü kaza yaptığı iddia edilen Ünal ile ilgili Tekirdağlılardan Beykozlulara uyarı geldi.

 

TEKİRDAĞ’DA ADININ KARIŞMADIĞI OLAY YOK

TESKİ Genel Müdür Yardımcılığı görevindeyken yolsuzluktan yerel basını tehdit etmeye, alkollü araç ile kamu malına zarar vermekten müteahhitlere aracılık etmeye kadar hakkında pek çok iddia bulunan İbrahim Feyzi Ünal’ın Tekirdağ’da görev yaptığı dönem yerel basında her gün manşetleri süslemişti.

TEKİRDAĞLILARDAN BEYKOZLULARA UYARI

 

Ünal’ın alkol masalarında müteahhitler ile pazarlık yaptığını, keyfi gezileri için kurum araçlarını kullandığı, kurum araçları ile alkollü kazalara karıştığını dile getiren Tekirdağlılar ise Beykoz halkını uyardı. Tekirdağ’da görev yaptığı süre boyunca adı hep skandallarla gündeme gelen Ünal’ın Beykoz gibi muhafazakar bir ilçeden aday adayı olması ise tuhaf karşılandı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir