Beyaz Saray’dan Joe Biden’ın sağlık durumuna ilişkin kritik açıklama!

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada diş tedavisi nedeniyle programları iptal edilen ABD Başkanı Joe Biden'ın durumunun iyi olduğu aktarıldı. Biden'ın NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile planlanan görüşmesi de ertelenmişti.

featured

Beyaz Saray’dan Joe Biden‘ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı. Sözcü Karine Jean-Pierre, Biden’ın dün akşam başlayan diş ağrısı nedeniyle lokal anestezi alarak kanal tedavisi gördüğünü söyledi. Başkan’ın operasyonunun başarılı geçtiğini duyurdu.

BIDEN BUGÜN KONUTUNDA ÇALIŞACAK

Jean-Pierre, Biden’ın iyi hissettiğini belirterek, bugün konutunda çalışacağını aktardı.

Başkan’ın birçok Amerikalı gibi kanal tedavisi gördüğünü ifade eden Jean-Pierre, bunun rutin bir işlem olduğunu kaydetti.

NATO GENEL SEKRETERİ İLE STOLTENBERG İLE GÖRÜŞMESİ ERTELENMİŞTİ

Beyaz Saray sabah saatlerinde Biden’ın, diş tedavisi gördüğü için önceden duyurulan bir programına katılamayacağını bildirmişti.

Biden’ın daha sonra NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile planlanan görüşmesi ve diğer programlarının da ertelendiği duyurulmuştu.

Diş tedavisiyle ilgili doktoru Kevin O’Connor’un kamuoyuyla paylaşılan raporuna göre, Biden’ın, dün sağ alt dişinin ağrıdığı ve Beyaz Saray diş hekimlerinin muayenesinin ardından kanal tedavisini uygun gördükleri belirtilmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir