Beşiktaş’tan Giovanni van Bronckhorst açıklaması

Teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş için Hollanda'dan sürpriz bir iddia gündeme geldi. Bruno Genesio'dan 'Hayır' yanıtını alan siyah - beyazlıların yeni teknik direktörü belli olmak üzere!

featured

Süper Lig’de 5 Ocak Cuma günü sahasında Kasımpaşa’yı konuk edecek Beşiktaş bir yandan maçın hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da teknik direktör arayışlarına devam ediyor.

Bruno Genesio ile görüştüğü belirtilen Siyah-beyazlıların listesindeki bir diğer ismin ise Hollandalı Giovanni van Bronckhorst olduğu bildirildi.

Hollanda basınından Voetbal International’da yer alan habere göre; Beşiktaş’ın van Bronckhorst ile görüştüğü ve anlaşmanın önünde tek bir engelin bulunduğu iddia edildi.

O İSMİ YANINDA GÖRMEK İSTİYOR

Kariyeri boyunca Feyenoord, Guangzhou R&F ve Glasgow Rangers gibi takımlarda görev alan Hollandalı çalıştırıcının Feyenoord ve Çin’de birlikte görev aldığı Jean-Paul van Gastel’i de yanında görmek istediği belirtildi.

Beşiktaş’ın da van Bronckhorst’un taleplerini yerine getirmek istediği ve şu anda Hollanda 2. Lig’de görev yaptığı NAC Breda ile bir üst lige yükselme yarışı içerisinde yer alan Jean-Paul van Gastel’in kulübünü ikna etmeye çalıştığı bildirildi.

 

Siyah-beyazlıların, van Gastel’in ayrılığı konusunda Hollanda ekibini ikna etmek için belirli bir ücret de ödemeye hazırlandığı bildirildi.

van Gastel’in Türkiye’ye gitmek için görevinden ayrılmaya hazır olduğu ve hem sportif hem de finansal olarak kendisi için bu anlaşmanın iyi olabileceği yorumu yapıldı. Haberde Beşiktaş’ın NAC Breda’yı 1.5 yıl önce satın alan kulüp sahiplerini ikna etmesi gerektiği ifade edildi.

NAC Breda 20 haftası geride kalan Hollanda 2. Liginde topladığı 31 puanla 9. sırada yer alıyor.

GIOVANNI VAN BROCKHORST’UN KARİYERİ

Giovanni van Bronckhorst, Feyenoord’ta görev yaptığı dönemde pek çok önemli başarının da altına imzasını atmayı başardı.

Van Bronckhorst, 4 yıllık Feyenoord kariyerinde 1 Hollanda Ligi, 2 Hollanda Kupası ve 2 Hollanda Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.

İskoç temsilcisi Glasgow Rangers’ta ise 1 İskoçya Kupası şampiyonluğunun yanı sıra UEFA Avrupa Ligi’nde de final oynama başarısı göstermişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir