Beşiktaş’ta taraftar “Sergen Yalçın”, yönetim “Yabancı” diyor

İç sahadaki Corendon Alanyaspor mağlubiyeti sonrası Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş, yeni yıla yeni teknik direktörü ile girmeyi hedefliyor. Siyah-beyazlı takımda öne çıkan adaylar belli olurken yönetimin tercihi de ortaya çıktı.

featured

Beşiktaş ile Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında kozlarını paylaşmıştı. Tüpraş Stadyumu’nda oynanan müsabaka, konuk ekip Alanyaspor’un 3-1’lik üstünlüğüyle sonuçlanmış ve siyah – beyazlılarda teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollar ayrılmıştı. (Spor Arena)

Siyah – beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Yönetim Kurulumuz, Corendon Alanyaspor karşılaşmasından sonra gerçekleştirdiği toplantı neticesinde teknik direktörümüz Sayın Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasına karar vermiştir. Söz konusu karar, değerli hocamızla yapılan sözleşmede varılmış mutabakat çerçevesinde 27 Aralık 2023 tarihine kadar daha fazla yıpranmaması adına alınmıştır. Efsane kaptanımız ve futbolcumuz Sayın Rıza Çalımbay’a tüm emekleri için teşekkür ederiz.” ifadeleri kullanılmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir