Beşiktaş’ta sözleşmesi feshedilen Wout Weghorst İngiltere’ye uçtu

Beşiktaş - Weghorst - Manchester United - Burnley arasındaki transfer düğümü çözüldü. Beşiktaş, kiralık sözleşme feshini kabul etti. Eşyalarını toplayan Hollandalı futbolcu İstanbul'dan ayrıldı ve özel uçakla İngiltere'ye gitti.

featured

Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Wout Weghorst, Manchester United’a transferi öncesi gündemin en önemli ismi olurken, flaş bir gelişme yaşandı.

Manchester United’ın cuma gününe kadar transfer tamamlanması isteği sonrası yönetimle görüşen Wout Weghorst, siyah-beyazlı kulübü ikna etti.

Görüşme sonrasında Hollandalı santrfor, sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Başarılı oyuncunun transferinden Beşiktaş, 3 milyon euro kazanacak.

Başarılı futbolcu, bu sezon 21 maçta 10 gol 4 asistle oynamıştı.

İDMANA ÇIKMADI

Premier Lig devi Manchester United ile anlaşmaya varan ve Beşiktaş’ın kendisini bırakması için geri sayıma geçen Weghorst, iki gün önce takımla çalışmış ancak dün ağrıları olduğunu söyleyerek salonda takımdan ayrı çalıştı.

Manchester United için gün sayan Hollandalı golcünün takımla çalışarak sakatlık riskine girmek istemediği için idmanda yer almadığı ortaya çıktı.

İSTANBUL’DAN AYRILDI

İngiliz ekibi Manchester United ile anlaşan Hollandalı golcü Wout Weghorst, İngiltere’ye gitti.

Golcü futbolcu ailesi için kiraladığı özel uçak ile Atatürk Havaalanı’ndan ayrılarak Manchester’a uçtu.

Beşiktaş’ın Kasımpaşa ile oynadığı maçta attığı golden sonra taraftara veda eden Weghorst’un Siyah-beyazlılarla olan sözleşmesi feshedildi.

Burnley ile Manchester United arasındaki yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlanması sonrası Siyah-beyazlılar, 3 milyon euroluk fesih bedelini kabul etti.

Buna göre Premier Lig’in köklü ekibi Manchester United, kiralık sözleşmenin feshi için Beşiktaş’a 3 milyon euro ödeyecek.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir