Beşiktaş’a büyük şok! Alex Teixeira, Al-Nasr’a mı transfer oluyor?

featured

Beşiktaş’ın prensip anlaşmasına vardığı yıldız futbolcu Alex Teixeira ile görüşmeler devam ediyordu.

Beşiktaş’a Alex Teixeira’da rakip çıktı. Siyah-beyazlıların 2 milyon Euro garanti para ve 500 bin Euro bonus karşılığında büyük ölçüde anlaştığı Brezilyalı orta saha ile Suudi Arabistan’ın Al-Nasr kulübüyle anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

Al-Nasr’dan cömert teklif

Gelen teklifin ise Beşiktaş’ın önerdiği rakamın iki katından fazla olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlılar, 31 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için imza parası pazarlıklarını sürdürüyordu.

Al-Nasr, Beşiktaş’ın geçen sezonki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Vincent Aboubakar ve bir dönem siyah-beyazlı formayı giyen Talisca’yı da transfer etmişti.

Beşiktaş’ın eski yıldızı Talisca’dan ‘8 milyon euro’ açıklaması: “Arabistan’a para için gelmedim”

Ailesi Dubai’yi istiyor

A Spor muhabiri Sercan Dikme’nin aktardığı bilgiye göre, Alex Teixeira transferinde Dubai’den bir takım bir adım öne geçti. Beşiktaş’ın teklifinden 2 kat daha fazla teklif yapıldı. Alex, Beşiktaş’ı tercih etmek istiyordu ancak ailesinin Dubai’de yaşama isteği var.

Teixeira’dan açıklama

Beşiktaş’ın transferi için yoğun çaba harcadığı 31 yaşındaki Brzilyalı futbolcu Alex Teixeira, sosyal medyadan geleceğiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Alex Teixeira yaptığı açıklamada; “Aldığım teklifleri menajerimle görüşmek için Dubai’ye geldim. Geleceğimle alakalı kararı çok yakın zamanda açıklayacağız.” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir