Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile gazeteci Gökhan Dinç arasında tartışma

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Kara Kartal'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos için düzenlenen imza töreninde gazeteci Gökhan Dinç’le tartışma çıktı. Dinç bu tartışma üzerine imza törenini terk etti.

Beşiktaş’ta rekor oyla başkan seçilen ve Ahmet Nur Çebi sonrası göreve gelen Hasan Arat, uzun süredir yılan hikayesine dönen teknik direktör sorununu çözüme kavuşturdu. Portekiz’i Avrupa şampiyonu yapan tecrübeli teknik adam Fernando Santos siyah beyazlı takımın başına getirildi.

Fernando Santos için düzenelenen basın toplantısında ise güne damgasını vuran bir olay yaşandı. Gazeteci Gökhan Dinç, Santos’un anlaşmasındaki maddi detaylarla ilgili bir soru yöneltti. Bunun üzerine Başkan Arat, herkesi şaşkına çeviren bir yanıt verdi.

“BUNDAN SONRA ÇOK ŞEY GÖRECEKSİNİZ”

Gazeteci Gökhan Dinç ile ikili diyaloğa giren Hasan Arat, sinirli bir şekilde gazeteciyi tersledi. Bunun üzerine Gökhan Dinç, basın toplantısını terk etti.

İşte iki taraf arasında yaşanan diyalog:

Hasan Arat: Fernando Santos anlaşmasının mali detaylarıyla ilgili bir açıklama yapmadık, bundan sonra da yapmayacağız. Bu anlaşma hocamızla bizim aramızda bir anlaşmadır. SPK kuralları neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Bundan sonra da basın mensupları olmayan anlaşmaları, olmayan rakamları sağda solda yazmaktan vazgeçsin. O yüzden son derece dikkatli olun, bunlar yanlış anlaşılmalara spekülasyonlara neden olabilir. Dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.

Gökhan Dinç: Şeffaflık vaadiyle göreve geldiğiniz için sordum.

Hasan Arat: SPK kuralları çerçevesinde dedim, şeffaflık ile SPK aynı şey değildir.

Gökhan Dinç: Tamam ama taraftar merak etmiyor mu sayın başkan?

Hasan Arat: Siz sadece soru sorabilirsiniz, cevap vermek durumunda değilsiniz. Cevabı ben vereceğim burada.

Gökhan Dinç: Evet cevabı siz vereceksiniz ama soruyu da ben soracağım. Cevap alamadım sayın başkan. Basın toplantısında ilk kez görüyorum bu arada.

Hasan Arat: Bundan sonra çok şey göreceksiniz tamam mı?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir