Beşiktaş, Fenerbahçe’den Crespo’yu alıp Aboubakar’ı verecek

Süper Lig'in iki devi Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında flaş bir takas gerçekleştirmek üzere. Gelen bilgilere göre Beşiktaş, Vincent Aboubakar'a karşılık Fenerbahçe'den Miguel Crespo'yu kadrosuna katacak.

Crespo-fenerbahçe

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ile Hasan Arat’ın başkan olmasından sonra gelecek sezonun planlamalarını yapan Beşiktaş arasında yılın takası için geri sayıma geçildiği iddia edildi.

Aboubakar kaç yaşında

ABOUBAKAR – CRESPO TAKASI!

Ajansspor’un haberine göre; Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan ve şu anda Afrika Kupası’nda Kamerun Milli takımında yer alan Aboubakar ile Fenerbahçe’nin orta saha oyuncudu Miguel Crespo’nun takası konusunda iki kulüp arasında ciddi mesafe katedildi ve transferin bitme aşamasına geldiği öğrenildi.

Miguel Crespo kaç yaşında

FENERBAHÇE’NİN RADE KRUNİC TRANSFER SONRASI FORMA ŞANSLARI AZALDI

27 yaşında olan Crespo, 2021 yılından itibaren Fenerbahçe’de forma giyiyor. Sarı lacivertli kulübün Rade Krunic’i transfer etmesinden sonra Miha Zajc ve Miguel Crespo’nun forma şansının dahada azalmasından dolayı iki futbolcu ile yolların ayrılacağı gündeme gelmişti.

BEŞİKTAŞ’TA 5 KADRO DIŞINDAN 2 İSİM KALDI

Süper Lig’de oynanan Fenerbahçe maçı sonrası Beşiktaş’ta Aboubakar, Rosier, Ghezzal, Bailly ve Jean Onana kadro dışı bırakılmıştı.

Kadro dışı kalan futbolculardan Jean Onana, Marsilya’ya kiralandı, Eric Bailly ise Villarreal’e bonservisi ile transfer oldu. Ghezzal ise affedildi ve takıma geri döndü.

Beşiktaş’ta Kadro dışı kalan 5 futbolcudan durumu belirsiz olan iki futbolcu Aboubakar ve Rosier kaldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir