Beşiktaş-Başakşehir Ziraat Türkiye Kupası maçı saat kaçta, hangi kanalda?

featured

Maçın başlamasına kısa bir süre kala futbolseverler maçın yayın bilgileri konusunda araştırmalarını sıklaştırdı. Peki Beşiktaş-Başakşehir Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte merak edilen detaylar ve muhtemel 11’ler…

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Beşiktaş, geçtiğimiz haftanın açılış maçında 3-2’lik skorla mağlup ettiği Başakşehir’i konuk edecek. Bu sezon çıktığı iki Süper Lig maçını da aynı skorla kazanan Beşiktaş bu kez Ziraat Türkiye Kupası’nda rakibini yenerek adını finale yazdırmanın hesaplarını yapıyor. Rakip Başakşehir ise geçtiğimiz sezon oynadığı futbolun ardından bu sene aldığı sonuçlar ve saha içi performans ile hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Son Beşiktaş mağlubiyetinin ardından 18. sıraya gerileyen Başakşehir lige havlu atarken elinde kalan tek şey olan Türkiye Kupası için Beşiktaş karşısında zoru başarıp adını finale yazdırmanın hesaplarını yapacak. Peki Beşiktaş-Başakşehir maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş Başakşehir maçı saat kaçta hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Beşiktaş, Başakşehir ile Vodafone Park’ta karşı karşıya gelecek. 20:45’te başlayacak olan mücadelede hakem Fırat Aydınus düdük çalacak. Mücadele A SPOR ekranından naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11’ler

Beşiktaş: Utku, Dorukhan, Welinton, Montero, Rıdvan, Josef, Necip, Ljajic, Hasic, N’Koudou, Aboubakar

Başakşehir: Volkan, Rafael, Epureanu, Ponck, Hasan Ali, Mehmet Topal, Berkay, Aleksic, Visca, Deniz Türüç, Crivelli

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir