Beşiktaş Anderson Talisca’yı Al Nassr’dan transfer etmek için hamlede bulundu

Transfer sezonunda istediği başarıyı gösteremeyen Beşiktaş, eski Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'yı Al Nassr'dan transfer etmek için resmi bir hamlede bulundu.

featured

Yaz transfer döneminde umduğunu bulamayan ve taraftarlar tarafından tepkiyle karşılanan Beşiktaş‘ta yönetim yıldız futbolcu Anderson Talisca için yeniden harekete geçti.

RESMİ GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Siyah-beyazlılar, daha önce 2 sezon Beşiktaş forması giyen ve gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Anderson Talisca’yı yeniden renklerine bağlayabilmek için resmi görüşmelere başladı.

Başkan Ahmet Nur Çebi, kariyerine Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr’da devam eden Talisca’yı transfer etmek için 12 milyon euroluk teklif yaptı.

MAAŞ PAZARLIĞI BAŞLAYACAK

Siyah-beyazlı yönetim, Nisan ayında 3 yıllık yeni sözleşme imzalayan Talisca için görüşmelere başlandığını doğrularken, bu transferin zor olduğunu ancak gerçekleştirebilmek adına gerekenin yapılacağı belirtildi.

Beşiktaş cephesi, Al Nasrr ile anlaşması halinde, yılda 10 milyon euro kazanan Brezilyalı yıldız ile maaş pazarlığına başlayacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir