Berna Laçin’i Paris Büyükelçiliği’nde ağırlayan Ali Onaner merkeze çekildi

Oyuncu Berna Laçin'in Türkiye'nin Paris Büyükelçiliği'nde ağırlanması tepki çekmişti. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, büyükelçilere yeni görev yerlerini tebliğ etti ve Laçin'i onur konuğu olarak elçilikte ağırlayan Ali Onaner merkeze çekildi; yerine Türkiye'nin Bratislava Büyükelçisi Yunus Demirer atandı.

featured

Sık sık muhalif söylemleri ile gündeme gelen oyuncu Berna Laçin‘in geçtiğimiz haftalarda Türkiye’nin Paris Büyükelçiliği’nde ağırlanması bazı kesimlerin tepkisini çekmişti.

berna laçin fransa konsolosluğu

TEŞEKKÜR ETMİŞTİ

Laçin’in elçilikteki davete katılması sosyal medyada da eleştiri konusu olmuştu. Oyuncu ise yaptığı paylaşımda “Paris’te kendi bayrağımızın altında bulunmak Büyükelçimiz Sn. Ali Onaner daveti ile muhteşem sanatçımız Gülsin Onay dinletisine geldik” ifadelerini kullanmıştı.

MERKEZE ÇEKİLDİ

Bugün konuyla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, büyükelçilere yeni görev yerlerini tebliğ etti. Laçin’i onur konuğu olarak elçilikte ağırlayan Ali Onaner, merkez çekildi; yerine Türkiye’nin Bratislava Büyükelçisi Yunus Demirer atandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir