Berat Albayrak şimdi ne yapıyor? Babası Sadık Albayrak açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan istifasının ardından kamuoyu önüne çıkmayan Berat Albayrak'ın nerede olduğu ve ne yaptığı merak ediliyordu. Babası Sadık Albayrak oğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

featured

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa ettikten sonra kamuoyu karşısına çıkmayan Berat Albayrak’ın ne yaptığı merak konusu olmuştu. Berat Albayrak‘ın nerede yaşadığını ve ne iş yaptığını babası Sadık Albayrak açıkladı.

BERAT ALBAYRAK İSTANBUL’DA

Sabah yazarı Yavuz Donat’a konuşan Sadık Albayrak, oğlunun Nun Okullları’nda geleceğin yöneticilerini yetiştirdiğini söyledi.

“Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı… Ortalıkta görünmüyor… Konuşmuyor… Yazmıyor… Nerelerde? Ne yapıyor? Baba Albayrak, “İstanbul’da” dedi:

NUN Eğitim ve Kültür Vakfı’yla uğraşıyor.
Yeni bir nesil yetiştiriyor… Geleceğin Türkiye’sinin insan kaynağını… Yöneticilerini. Berat yolunu çizdi… Okuyor… Araştırıyor… Çocuklarıyla ilgileniyor… Kaderin çizdiği yolda yürümek boynumuzun borcu.”

2020’DE İSTİFA ETMİŞTİ

Berat Albayrak 2015’ten 2018’e kadar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, 2018’den 2020’ye kadar ise Hazine ve Maliye Bakanı olarak görev yapmıştı. Albayrak, Kasım 2020 tarihinde ise Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir