Bensu Soral ile Akın Akınözü’nün başrolünde oynadığı Tuzak’ın sırları ortaya döküldü!

Yeni sezonda TV8’de yayınlanacak Tuzak dizisi konusu ve oyuncularıyla dikkat çekiyor. Hercai ve Kaderimin Oyunu dizilerinin ardından hayranlarının heyecanla yeni rolünü beklediği Akın Akınözü, avukat Umut olarak izleyicileri yine şaşırtmaya hazırlanıyor.

featured

Geçtiğimiz hafta Tuzak dizisinin kadın başrolü olduğu ortaya çıkan Bensu Soral da son dönemdeki dizi şanssızlıklarına son vermek üzere projeye büyük önem veriyor. tv8’in yeni sezonda büyük ilgi görmesi beklenen Tuzak dizisi için sosyal medyada yapılan yorumlar da izleyicilerin büyük heyecan yaşadığına işaret ediyor.

Dizinin çekimlerine başlandığının duyurulması da sosyal medyadaki paylaşımlara bakılırsa izleyicilerde büyük sevinç yaşattı. Twitter gündeminde Tuzak dizisi çekimlerin başlamasının duyurulması ile birlikte öne çıkan konulardan birisi oldu.

Akın Akınözü’nün partneri belli oldu! Bensu Soral Tuzak dizisi ile geri dönüyor

Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile 2022-2023 sezonunda Tuzak dizisi müthiş bir çıkış sergileyebilir. Aytaç Çiçek’in yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosu ise Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu tarafından yazılıyor. Özellikle Eylem Canpolat, Aziz dizisinin senaryosunu yazması için gelen teklifi kabul etmemiş ve dizi iyi bir ikinci sezon hikayesi ortaya çıkmayınca yayından kaldırılmıştı.

Eylem Canpolat’ın senaryo noktasındaki deneyimi Tuzak dizisinin heyecanını yaşayan izleyicilerin bu diziye daha fazla önem vermesinin altında yatan nedenlerden birisi oldu. Ayrıca dizinin afişi de yayınlandı. Afişte yer alan “adalet” ve “aşıklar” ifadeleri dizinin nasıl bir hikaye kurgusu üzerinden gideceğini anlatıyordu.

Akın Akınözü ve Bensu Soral dışında Talat Bulut ile Rıza Kocaoğlu da yine başrolde yer alan isimler arasında. Dizinin yan karakterlerinde de çok önemli isimler bulunuyor. Yağız Can Konyalı, İlayda Çevik, Onur Durmaz. Naz Göktan, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, Gamze Süner Atay, Lesli Karavil ve İbrahim Şahin’in de yer aldığı Tuzak dizisi, hikayesiyle de herkesi derinden etkileyecek.

Tuzak dizisinde çocuklukları ellerinden alınan üç kardeş Umut, Mahir ve Umay’ın intikam hikayesi anlatılacak. Bu üç kardeşin intikam hırsının da milyonları ekran başına çekmesi bekleniyor.

Peki Tuzak dizisinin hikayesinin detaylarında neler var? İşte dizinin hikayesinden önemli bilgiler:

Kimin iyi kimin kötü, kimin gerçek kimin sahte olduğu karıştığı bu dünyada ortak bir amaç için birleşmiş üç kardeş Umut Mahir ve Umay’ın hiç de sandıkları gibi bir bağları olmadığını keşfederken, birbirlerine uzak, babalarının onayını ve konforlu hayatlarını birbirlerinden daha çok sevdiklerini zanneden Güneş, Güven ve Mete kardeşlerin ortak düşmana karşı nasıl birbirlerine bağlandıklarını izleyeceğiz…

Umut nefret ettiği bu aileden intikam alırken en büyük çatışması da tanıdıkça hayatının aşkı olduğunu anladığı Güneş’tir. Güneş’in ise kirli bir avukat Çınar Yılmaz olarak tanıyıp aşık olduğu Umut’un kim olduğunun ve amacından haberi yoktur. Ailesinin ve kendisinin tüm geleceğini aşık olduğu bu adamın avuçlarına bırakacaktır.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir