Beckham, FIFA 21 ile Yeniden Sahalara Dönüyor!

featured

Popüler oyun markası EA Sports, ikonik futbol yıldızı David Beckham‘ın 4 Aralık’tan itibaren FIFA 21 kadroların dahil edilebileceğinin müjdesini verdi. Kariyeri boyunca sayısız başarıya imza atan futbolcu; Manchester United, Real Madrid, LA Galaxy, Milan ve PSG formaları giymiş, defalarca kez de İngiltere milli takımı için sahaya çıkmıştı. Geçtiğimiz yıllarda sessiz sedasız emekli olan Beckham, artık FUT ile tekrar sahalarda olacak.

David Beckham kartları, 15 Aralık‘ta yalnızca FIFA Ultimate Team kadroları için şahane bir takas edilemez oyuncu olacak. Ünlü futbolcunun kariyerindeki 3 farklı popüler dönemi, oyunda ayrı kartlar ile sergilenecek. Buna ek olarak 15 Ocak 2021 tarihinde FIFA 21 David Beckham Edition sürümü dünya genelinde satışa çıkacak. Yıldız oyuncu 23 sene sonra yeniden bir oyun kapağında boy gösterecek.

FIFA 21 David Beckham Güncellemesi Nintendo Switch’e Gelmeyecek!

Çoğu FIFA 21 oyuncusu için ünlü futbolcu David Beckham’ın yeniden dönüşü heyecan verici karşılanıyor. Fakat ne yazık ki Nintendo Switch el konsolu sahipleri, efsane yıldızın dönüşünü görme fırsatını kaçıracak. Elbette bazı güçlü oyuncular FIFA 21’in Switch versiyonunda da bulunuyor. Ama nedense Beckham bu oyunculardan biri olamayacak.

FIFA 21 David Beckham sürümü yeni nesil oyun konsolları PlayStation 5 ve Xbox Series X ve S‘te yayınlanacak. Beckham’ın Switch’e dahil edilmesi, düşük bir ihtimal gibi görünse de ancak oyunculardan yeteri kadar talep gelirse, bir nebze gerçekleşebilir. Fakat bu konuda beklentilerin düşük tutulmasında fayda var; zira EA Sports, Switch’e çoğunlukla diğer konsollara yaptığı kaliteli geliştirmeleri sunmaktan geri kaçıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir