Baykar CEO’su Haluk Bayraktar “Hayırlı olsun” diyerek duyurdu! Suudi Arabistan ile tarihi anlaşma

Geçtiğimiz gün Körfez Turu'nun ilk durağı olan Suudi Arabistan'a ziyaret gerçekleştiren Erdoğan ve beraberindeki heyet birçok kritik anlaşmaya imza attı. Suudi Arabistan ile imzalanan ihracat anlaşması Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük savunma ve havacılık ihracatı sözleşmesi oldu. BAYKAR CEO'su Haluk Bayraktar da anlaşmayla ilgili bir paylaşımda bulundu.

featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez temasları kapsamında ilk olarak Suudi Arabistan’a gitti. Burada Suudi Arabistan  ile imzalanan ihracat anlaşması tarihe geçti.

“CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK SAVUNMA VE HAVACILIK İHRACATI SÖZLEŞMESİ”

Suudi Arabistan Savunma Bakanlığı ile Baykar Arasında İşbirliği Sözleşmesi’nde Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Suudi Arabistan Savunma Bakan Yardımcısı Halid Bin Hüseyin El Bayari’nin imzaları yer aldı.

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Haluk Bayraktar, “Suudi Arabistan Savunma Bakanlığı ile Bayraktar AKINCI TİHA ihracatı ve iş birliği sözleşmesi imzaladık. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük savunma ve havacılık ihracatı sözleşmesi hayırlı ve uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir