Bayer’den deprem bölgesine 1 milyon Euro bağış

Deprem bölgesine yönelik maddi yardımlar sürüyor. Son olarak Bayer da depremzedeler için yardım yaptı. Bayer'den yapılan açıklamada Kızılay Ahbap Derneği'ne afet bölgesindeki çalışmalar için 1 milyon euro bağışta bulunuldu.

featured

BayerKızılay ve Ahbap Derneği’nin afet bölgelerindeki çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla toplam 1 milyon euro bağışta bulunduğunu duyurdu.

Benzer Haberler
hatay-kerem-bebek-60-saat
Avucunda annesinin saçı vardı! 20 günlük Kerem bebek depremden 60 saat sonra kurtarıldı
kahramanmaras-deprem-video
Kahramanmaraş’ta korku dolu anlar: 7,6’lık ikinci depremin görüntüsü kamerada
naci-gorur-deprem
Prof. Dr. Naci Görür deprem riski olan illeri sayıp uyardı: ‘Endişe ediyoruz’
deprem-gaziantep
Deprem uzmanından korkutan uyarı: ‘Kuzey Anadolu Fay Hattı’nda 6.5 üzeri deprem riski yüzde 95’

Bayer’den yapılan açıklamada, “Bayer olarak ilk andan itibaren resmi ve sivil kurumlarla iş birliği içerisinde hareket ediyoruz. Bu yaklaşımla Kızılay ve Ahbap Derneği’nin afet bölgelerindeki çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla toplam 1 milyon avro bağışta bulunuyoruz. Ayrıca, dünya genelinde tüm Bayer çalışanlarının katılabileceği bir bağış kampanyası düzenleyerek toplanan yardıma eş değer tutarda ek bağış sağlıyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Bununla birlikte medikal yardım için bölgeye gitmek isteyen tüm gönüllü şirket çalışanlarının, AFAD ve Kızılay gibi yetkili kamu otoriteleriyle koordine olarak gerçekleştirdiği yardım faaliyetlerinin desteklendiği aktarılan açıklamada, “Çalışma arkadaşlarımızla birlikte her türlü desteğin sağlanabilmesi ve ihtiyaçların bölgelere ulaştırılabilmesi için çalışmaya, desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” değerlendirmesinde bulunuldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir