Bayburt’ta dehşet! Fuat Sağut 6 çocuk annesi Filiz Çankıroğlu’nu boğarak öldürdü

Cinayet ve ölüm haberleri peş peşe geldi. Bayburt’ta 6 çocuk annesi kadın evinde boğularak öldürüldü. Konya’nın Beyşehir ilçesinde evinde silahla vurulan şahıs hayatını kaybetti.

featured

Olay, gece saatlerinde Bayburt merkez Vali Nihat Üçyıldız Caddesi’nde bulunan evde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Bayburt’ta bir lokantada aşçı olarak çalışan Fuat Sağut (45) aynı lokantada önceden bulaşıkçı olarak çalışan 6 çocuk annesi Filiz Çankıroğlu’nu boğarak öldürdü. Zanlı daha sonra polisi arayarak cinayeti işlediğini ihbar etti ve teslim oldu.

Evde yapılan olay yeri incelemesinin ardından kadının cesedi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

KONYA’DA BİR ŞAHIS ÖLÜ BULUNDU

Konya’nın Beyşehir ilçesinde evinde silahla vurulan şahıs hayatını kaybetti.
Olay, Müftü Mahallesi Ali Muslu Caddesi’ndeki üç katlı bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali Kocamaz (61) ve eşinin yaşadığı eve ateşli silah yaralanması ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Eve gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerde, bir tabancadan çıkan kurşunun hedefi olan ve sağ baldırından vurulduğu tespit edilen Ali Kocamaz’ın kalbinin durduğu belirlendi. Ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kocamaz, acil serviste uzun süre yapılan kalp masajı ve müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kocamaz’ın cansız bedeni aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Kocamaz’ın kazayla kendini vurduğu değerlendirilirken, olay yeri inceleme ekipleri evde inceleme yaptı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

DENETİMDEN KAÇAN ARAÇTAN SOKAĞA KANLI SİLAH ATILDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, il genelinde huzur uygulaması gerçekleştirildi. Denetimlere Asayiş Şube Müdürlüğü personeliyle ilçe emniyet müdürlükleri, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Havacılık, Narkotik Suçlarla Mücadele, Deniz Limanı şubelerinin yanı sıra Özel Harekat ekipleri de katıldı. Eyüpsultan, Fatih, Beyoğlu ve Kadıköy başta olmak üzere il genelinde yapılan denetimlerde araçlar durdurularak sürücülerin belgeleri kontrol edildi.
Eyüpsultan’da yapılan asayiş uygulamasına, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin yanı sıra Yunus ekipleri de katıldı. Göktürk Polis Merkez Yerleşkesi’nden çıkış yapan ekipler, ilçe genelinde denetim gerçekleştirdi. Motosiklet, otomobil ve ticari araçlar durdurulup aranırken, vatandaşların da üst araması ve kimlik kontrolü yapıldı.

KAÇTI

Eyüpsultan’da yapılan denetimler sırasında bir araç uygulama noktasında durmayarak kaçtı. Aracın içerisindeki şahıs kan lekesi bulunan bir silahı sokağa fırlattı. Ekiplerin kaçan şahsı yakalamaya yönelik çalışması sürüyor.
Öte yandan denetimlerde 3,25 gram uyuşturucu madde ve 49 adet bandrolsüz elektronik sigara bulunurken alkollü bir sürücüye ise 4 bin 64 TL para cezası kesildi. Uyuşturucu madde bulunan kişi ise gözaltına alındı.

Eskişehir’de cinayet

ELİNDE BIÇAKLA ÇATIYA KAÇTI

Eskişehir’de hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, ihbar üzerine gelen polislerden kaçmak için eline aldığı bıçakla evin çatısına çıktı. Şüpheli, 2 saatlik çabanın sonucu ikna edilerek gözaltına alındı.

Polis ekiplerince, “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve uyuşturucu madde kullanma” suçlarından 5 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Uğur Ç.’nin (36), Vadişehir Mahallesi 2. Arabacılar Bulvarı’ndaki evinde olduğu ihbarı alındı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Gelen ekiplerden kaçan Uğur Ç. eline aldığı bıçakla tek katlı evinin çatısına çıktı. Çatıya elinde bıçakla çıkan şüpheli için olay yerine çok sayıda özel harekat, çevik kuvvet, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren ikna çabalarının ardından çatından inen şüpheli polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir