İntihar eden Abdurrahim Albayrak’ın torunu Batuhan Bostancı futbolcu çıktı! Kulübünden taziye mesajı

Pazar günü bir AVM'de intihar ederek yaşamını yitiren Abdurrahim Albayrak’ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı'nın futbolcu olduğu ortaya çıktı. Bostancı’nın kulübü taziye mesajı yayınladı.

featured

Galatasaray Spor Kulübü‘nde uzun yıllar yöneticilik yapan iş insanı Abdurrahim Albayrak (68) ve ailesi dün büyük bir acı yaşadı. Albayrak’ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı’nın İstanbul Nişantaşı’nda bulunan bir AVM’nin dördüncü katındaki yemek alanında bulunan balkondan düşerek yaşamını yitirdiği açıklandı.

Abdurrahim Albayrak’ın torunu Batuhan Bostancı’nın intihar ettiği kesinleşti! Kahreden görüntüler…

Ancak Bostancı ile ilgili çok üzücü bir ayrıntı ortaya çıktı. 15 yaşındaki Batuhan Bostancı‘nın AVM’nin dördüncü katından kendini boşluğa bıraktığı öğrenildi.

AVM’YE ARKADAŞLARIYLA GELDİ

Cumhuriyet’in edindiği bilgiye göre; Batuhan Bostancı, ünlü isimlerin de uğrak mekânlarından olan AVM’ye arkadaşlarıyla birlikte geldi. Arkadaş grubu restoranların bulunduğu dördüncü kata çıktı. Bir süre sonra ise Batuhan Bostancı balkondan kendini boşluğa bıraktı.

Alışveriş merkezinde bulunanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Bostancı’nın hayatını kaybettiği belirlendi.

KULÜBÜNDEN TAZİYE MESAJI

Öte yandan Bostancı’nın Dikilitaşspor U16 Takımı kadrosunda lisanslı olarak futbol oynadığı ortaya çıktı.

Kulübü, Bostancı için yayınladığı taziye mesajında şunları paylaştı;

“Kulübümüzün U-16 Takımında Forma giyen BATUHAN BOSTANCI İstanbul Şişli’de bulunan bir alışveriş merkezinin 4’üncü katındaki yemek bölümünde bulunan balkondan aşağı düşerek hayatını kaybetmiştir. Ailesine ve kederli yakınlarına sabırlar ve baş sağlığı diliyoruz”

Kağıthanespor Kulübü de bir taziye mesajı yayımlayarak Dikilitaşspor’un acısını paylaştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir