Kadınlar Günü’nde Batman’da dehşet! Murat Atılgan, eşi Tuğba Atılgan’ı katletti

Batman’da Murat Atılgan isimli cani koca aşamasında olduğu eşine sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu. Tuba Atılgan olay yerinde hayatını kaybederken minibüs bekleyen 17 yaşındaki bir kız öğrencisi de seken kurşunla yaralandı.

featured

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir kadın cinayeti daha yaşandı. Batman’da 38 yaşındaki Murat Atılgan eline aldığı silah ile boşanma aşamasında olduğu eşinin peşine düştü. Bir süredir babasının evinde kalan Tuba Atılgan’ı takip eden cani koca eşini minibüs durağında bekledi.

KURŞUN YAĞDIRARAK ÖLDÜRDÜ

Kuaför olduğu belirtilen kadın minibüs durağında beklerken cani kocası tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Genç kadın olay yerinde hayatını kaybederken olay sırasında minibüs bekleyen 17 yaşındaki bir kız öğrencisi de seken kurşunla yaralandı.

 

EVİ ATEŞE VERDİ

Eşini öldüren katil koca daha sonra Belde Mahallesi’nde bulunan evini ateşe verdi. Kadının cenazesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, olay yerinde seken kurşunla yaralanan kız öğrenci ise hastanede tedavi altına alındı. Polis, katil kocayı gözaltına alırken olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir