Başörtülü kadına saldıran Hasan Akkuş, İBB’nin “Toplumda Kadın” panelinde konuşmacı çıktı

Büyükçekmece Belediyesi'nde rüşvet ve yolsuzluk operasyonu yapıldığı sırada başörtülü bir kadının boğazını sıkarak ağza alınmayacak küfürler eden CHP Belediye Başkanı yardımcısı Hasan Akkuş'un "Toplumda Kadın'' isimli panele konuşmacı olarak katıldığı ve sözde kadın hakları savunucusu olduğu ortaya çıktı.

featured

Geçtiğimiz gün Büyükçekmece Belediyesi’ndeki rüşvet ve yolsuzluk operasyonu yapıldığı sıralarda, belediye binasının önünde belediye çalışanları ile basın mensupları arasında arbede yaşanmıştı. O anlarda olay yerinde bulunan yaşlı bir kadın ise ne olduğunu anlamaya çalışırken Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş’un saldırısına uğramıştı. Akkuş’un, yaşlı kadının boğazını sıkıp küfrettiği anlar kameralara yansımıştı. Akkuş’un, İBB’de Sivil Toplum Kuruluşları Koordinatörlüğü’nde yer aldığı ve göreve CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu tarafından getirildiği öğrenilmişti.

GÜYA KADIN HAKLARI SAVUNUCUSUYMUŞ

Başörtülü yaşlı kadının boğazını sıkarak ağza alınmayacak küfürler eden Büyükçekmece CHP Belediye Başkanı yardımcısı Hasan Akkuş’un “Toplumda Kadın isimli panele konuşmacı olarak katıldığı, kadın derneği üyeleri ile fotoğraf çektirdiği ve Kadın hakları dergisine röportaj verdiği ortaya çıktı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir